mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[C++] Zindan ve hasar güncellemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan canTolip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 67
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Eline sağlık.

Forum yönetiminde çok uzun süre görev aldın. Satışta olan bir ürün paylaşıldığında satış konusu ile birlikte raporlanması gerektiğini bilmelisin. Raporun reddedilirken satış konusunu ilave ederek tekrar raporlaman gerektiği belirtilmiş. Bildirimlerine bakarsan daha iyi görebilirsin.
Bu kategori ile satış konularının açıldığı kategori birbirinden farklı kategoriler ve bölüm moderatörlerinin tüm satış konularını takip etmesi mümkün değil. Konuya sadece 1 rapor gelmesi ve bu raporda da satış konusunun bağlantısı bulunmaması ise bu süreci uzatır. 20 saat sonra konunun kapanması ise benim konuyu yeni görmemden dolayıdır. İki kategoride de yetkili olduğum için satış konularını takip ediyorum ancak moderatörler satış konusu ile raporlanmadığı sürece bunu tespit edemez.

@canTolip senin adına üzüldüm. Benden çok daha iyi biliyorsun ki satışa konulan bir ürün yanlış insanların eline geçtiğinde el altından tekrar satılmasının yada paylaşılmasının önüne geçmek pek kolay olmuyor.
İkarus off shop falan konularını tak diye görüyosunuz hiç sekmiyor ama xDD

İkarus off shop falan konularını tak diye görüyosunuz hiç sekmiyor ama xDD
Çok sık paylaşıldığı için sekmiyor. Sizde dahil bu konuya yorum yapan çoğu kişinin o konuda da yorumu var ama paylaşılması ile ilgili Castiel hariç kimsenin şikayeti yok. Benim de yorumum var konuda ama konuyu kapatmak için. İkarus offshop paylaşıldığında ise sürekli rapor geliyor. Burada birisini kayırma olayı olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bununla ilgili yönetimsel anlamda şikayetlerinizi her zaman belirtebilirsiniz ancak yeri bu konu değil.

Yaptığı işlerle, disipliniyle, çalışma düzeniyle, özendiğim arkadaşım dostum. Yanlış yapılacak en son insanlardan birisi Buraktır. Çok geçmiş olsun.

Çok sık paylaşıldığı için sekmiyor. Sizde dahil bu konuya yorum yapan çoğu kişinin o konuda da yorumu var ama paylaşılması ile ilgili Castiel hariç kimsenin şikayeti yok. Benim de yorumum var konuda ama konuyu kapatmak için. İkarus offshop paylaşıldığında ise sürekli rapor geliyor. Burada birisini kayırma olayı olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bununla ilgili yönetimsel anlamda şikayetlerinizi her zaman belirtebilirsiniz ancak yeri bu konu değil.
Ben ilk yorumu attığım vakit sistemin Burağa ait olduğunu bilmeden yorum yaptım. Emirhan yoruma gelince sistemi kendi de aldığı için definelerine kadar aynı dedi. Yorum yapıyoruz diye bu kaldırılmasını istemiyoruz anlamına gelmiyor yani. Forumdaki kurallar çok basit "satışta olan bir şey paylaşılamaz" yani emirhan raporlamış konu satışta olmasına rağmen 1 gün geçtikten sonra neredeyse kapatıyorsunuz. ikarus için yazdığın da çok komik yani illa satışta olan bir şeyin hemen kapatılması için onlarca kişinin mi rapora basması lazım, birisi o konu da rapora basmış zaten kural çok basit satışta olan bir şey senin haricinde sistemin kime ait olduğunu bilen birçok forum yöneticisi konuyu görüntülüyordu, yani adam kayırma yok vs diye bir şey anlatmaya çalışmana zaten gerek yok. Kolay gelsin sana, iyi akşamlar :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri