Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
Sistem benim için yazılmıştı sonrasında 2 kişi daha aldı biri sentor2'ydi. El altından dağıttılar, bizim geçen sene kullanıp şuan kullanmaya tenezzül etmediğimiz kodlar bazıları için çok değerli. Bizim için sıkıntı yok piyasa core tabanlı zindan görsün biz @NeferSovo ile daha üst seviyeye geçtik.
Moderatörlerin konu kapatma mevzusuna gelecek olursak dün sabah noktalı hasar paylaşıldığında konuyu burak aktif olmadığı için ben raporladım. Ama rapor reddedildi. 2 sene yönetimde bulunmuş biri olarak size bunu anlatayim Metin2 Development bölümünde bulunan metin2 ile uğraşan yöneticisinden tut deneme moduna kendine ait olduğu/satın aldığı birşey ise hemen konuyu kapatır yoksa iplemez bile. Bu mevzudada bakacak olursak 20 saat sonra sistem sahibi sistemi warez ediyorda daha yeni konu kapanıyor. Bu insanların vebalini zor ödersiniz. Böyle yapa yapa forumda user kalmadı.
Moderatörlerin konu kapatma mevzusuna gelecek olursak dün sabah noktalı hasar paylaşıldığında konuyu burak aktif olmadığı için ben raporladım. Ama rapor reddedildi. 2 sene yönetimde bulunmuş biri olarak size bunu anlatayim Metin2 Development bölümünde bulunan metin2 ile uğraşan yöneticisinden tut deneme moduna kendine ait olduğu/satın aldığı birşey ise hemen konuyu kapatır yoksa iplemez bile. Bu mevzudada bakacak olursak 20 saat sonra sistem sahibi sistemi warez ediyorda daha yeni konu kapanıyor. Bu insanların vebalini zor ödersiniz. Böyle yapa yapa forumda user kalmadı.
evet ikarusu paylaşınca kapatması 1dakikayı geçmiyor fakat dün gün boyu açık kaldı o konuSistem benim için yazılmıştı sonrasında 2 kişi daha aldı biri sentor2'ydi. El altından dağıttılar, bizim geçen sene kullanıp şuan kullanmaya tenezzül etmediğimiz kodlar bazıları için çok değerli. Bizim için sıkıntı yok piyasa core tabanlı zindan görsün biz @NeferSovo ile daha üst seviyeye geçtik.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)