[C++] Zindan ve hasar güncellemesi

5.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler

canTolip

Level over 9000.
Konular
38
Online süresi
3ay 27g
Reaksiyon Skoru
960
Altın Konu
2
Başarım Puanı
193
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 1 Gün
MmoLira
10,173
DevLira
39

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese merhabalar.
Bu olayı ilk kez yaşamıyorum fakat tekrardan sistemlerimde warez olayları baş göstermeye başladı.
Bunu yapan kişilerin kim olduğunu bilmekle beraber, anladıkları dilden konuşacağımı unutmamalarını hatırlatmak istiyorum.
Müşterilerim önünde beni mahcup duruma düşürüp haklarına giren bu arkadaşlara asla hakkımı helal etmeyeceğimi de belirtmek istiyorum.

Velhasıl kelâm asıl konuya gelelim;
Bu konuda paylaşacağım Noktalı Hasar ve source taraflı boss odası eklentileri tarafımca hazırlanmış olmasına
ve halâ satışta(TurkMMO konumda) olmasına rağmen Noktalı Hasar eklentisinin paylaşılmasına izin verilmiş olması
TurkMMO yönetiminin(veyahut konulara bakan moderatörlerin) kendilerini referans olarak kullanmamamız gerektiğinin göstergesidir.

Eğer birisi hediye paylaşacaksa kendi yaptığı şeyleri paylaşsın. Ben tarafım dışında paylaşımını onaylamıyorum.
Burada yakındığım olay sistemin/eklentinin değeri değil, bunları TurkMMO aracılığı ile satın alanlara karşı
düştüğüm rezil durumdur.
Dünya, para, mal, varlık bunlar geçici.
Bu olayların sorumluları veya teşvik dahil edenlere asla hakkımı helal etmeyeceğim.
Bu olan rezil durumlardan sonra, artık sistem satışı yapmayacağım.
(Bu dosyalar satın alan müşterilerden izin alınarak paylaşılmıştır)
Saygılarımla...

Noktalı hasarlar:

Zindanlar:

Ekli dosyalar

• [C++] Zindan ve hasar güncellemesi.zip
    696.4 KB · Görüntüleme: 0

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sistem benim için yazılmıştı sonrasında 2 kişi daha aldı biri sentor2'ydi. El altından dağıttılar, bizim geçen sene kullanıp şuan kullanmaya tenezzül etmediğimiz kodlar bazıları için çok değerli. Bizim için sıkıntı yok piyasa core tabanlı zindan görsün biz @NeferSovo ile daha üst seviyeye geçtik.

Moderatörlerin konu kapatma mevzusuna gelecek olursak dün sabah noktalı hasar paylaşıldığında konuyu burak aktif olmadığı için ben raporladım. Ama rapor reddedildi. 2 sene yönetimde bulunmuş biri olarak size bunu anlatayim Metin2 Development bölümünde bulunan metin2 ile uğraşan yöneticisinden tut deneme moduna kendine ait olduğu/satın aldığı birşey ise hemen konuyu kapatır yoksa iplemez bile. Bu mevzudada bakacak olursak 20 saat sonra sistem sahibi sistemi warez ediyorda daha yeni konu kapanıyor. Bu insanların vebalini zor ödersiniz. Böyle yapa yapa forumda user kalmadı.
Dalgaya almak yerine insanca anlatılabilir bunu da sizin için bırakıyorum sattığınız sistemler den bi 20tl kesin castielle ortaklaşa kullanın

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Paylaşım için teşekkürler.

Zindan eklentisi tam olarak nedir acaba

Paylaşım için teşekkürler. Geçmiş olsun

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 0, Misafir: 2)