Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
@Astro Gezgin
la git 2 3 gün hava al geri dön seni salak
kanka programları sildim dönmicem valla bak wolfteam oynarım bunu oynamam daha@Astro Gezgin
ikarusu da ekledim kaldirmasalar paylasirim 2 3 sistem daha ekleyin satın veya 100tl ver çöziyim demeye başla![]()
@blackjack1921
1250 tlye aldığım filesi vericem warez ikarusu razu v4e ekleyene AHSBAJSBAUSBASBAUSHASUHASHAUSBSHSH
ikarus ekli diye filesini kaldırma hakları yok burda boş boş ötüceğine gitte kuralları öğren fileste sistem var diye kaldırılsaydı burda files göremezdin çoğu satışta zatenikarusu da ekledim kaldirmasalar paylasirim 2 3 sistem daha ekleyin satın veya 100tl ver çöziyim demeye başla
burda kural diye bişi mi var her mod kendi kuralini belirliyo dur şimdi ban yemiyelimikarus ekli diye filesini kaldırma hakları yok burda boş boş ötüceğine gitte kuralları öğren fileste sistem var diye kaldırılsaydı burda files göremezdin çoğu satışta zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)