Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı ALTYAPI FİLES :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JargonPhelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

JargonPhelia

Level 5
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Konular
80
Çözüm
22
Online süresi
2mo 3d
Reaksiyon Skoru
313
Altın Konu
0
Başarım Puanı
159
MmoLira
4,510
DevLira
51
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler değerli türkmmo üyeleri Türkmmo v3 Altyapı filesde Puttyden start verditen sonra connection refused hatası alıyorum neden kaynaklanıyor bu hata (3,4 gb ram 2 işlemci ve makina ise konuda önerilen makine normal şartlarda vermemesi lazım) yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim iyi formlar (Tertemiz tekrardan kurdum belki sistemlerde hata olabilir diye ama yok hala aynı sorun var)

Son düzenleme:
Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Ben aynı altyapıyı kullanıyorum ve v3 indirdim aynı kolonlar bendede eksikti ve kendim ekledim muhtemelen siz yanlış hatırlıyorsunuz
nr2xu34.jpg

Dump proto içindeki item proto
je2nsz6.jpg

Her neyse dbyi build edin dump proto içindeki tr isimli dosyadan item protoyu alın oyuna girin.
Gösterdiğin foto item protonun desing tablesi ise : Filesin güncellemelerini alması için dbyi build etmesi lazım build ettikten sonra files txt olacak ve senin yaptığın işleme gerek kalmayacak txt olduktan sonra istersen mysql item protonun desing tablesindeki bütün stunları sil çünkü ona ihtiyacın yok artık. Ha dbyi hiç build etmezse senin yaptığın işlemi yapabilir ama nasıl güncellemeleri aktif edecek veya ilerde filese sistem hiç eklemeyecek mi bu adam ? Dbyi build edince files txt olacak senin yaptığın işlem ile txtnin ne alakası var. Buyrun kendi filesimden örnek farklı bir filesten sökmüştüm:

kp81b9n.jpg

Şimdi sizin dediğinize göre bendede oyun açılmaması lazım ?

Aslında sizin dediğinizde doğru filesin normal mysql kurulumunda files txt değil. Ama dbyi build edince güncellemeleri almak için files txt olacak sizin yaptığınıza gerek kalmayacak.
Anladım zaten oyununun açılmaması ile alakalı birşey söylemedim sadece bilmedigim şey kolonlarında eklendigiydi db build ederse dediginiz gibi çözülür

Anladım zaten oyununun açılmaması ile alakalı birşey söylemedim sadece bilmedigim şey kolonlarında eklendigiydi db build ederse dediginiz gibi çözülür
Sorun çözüldü db build ettikten sonra çok ama çok teşekkür ederim rabbim razı olsun 🙏🏻

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri