- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 753
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Burada tek gülünç bir durum var onu da sana söyleyim belki idrak edersin ya da 80 kişi oturur hep birlikte idrak etmeye çalışırsınız, lafla sözle peynir gemisi yürümez. Kendini böyle anlamsızca öne çıkarma çaban gerçekten "gülünç". Bide işin komik tarafı "NAM-I DEĞER ITJA lafını heryerde duyacağın için formda alıştırma yapıyorum yani." diyorsun ama namın adına 1 tane işin yok bruh momentsbak kardeşim herhalde siz bir teşkilatsınız anlamamkta zorluk çekiyorsunuz ben filesin konusundada dedim arin2.com serverimin kaynak dosyaları yani senin burda bunu açıklaman veya yanlış açıklaman bana okadar gülünç geliyorki ben orda köpek gibi yazmışım siz ve teşkilatinız aynı kafadasınız anasını satim anlamamkta zorluk çekiyorsunuz.
Kumda oynamaya devam et. Bu arada bana teşkilatın numarasını verin- Katılım
- 4 Ağu 2021
- Konular
- 19
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 16d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 300
- DevLira
- 15
yazdığım kodlarla fileslerle seni satın alırım mubarek az ötede oyna .Burada tek gülünç bir durum var onu da sana söyleyim belki idrak edersin ya da 80 kişi oturur hep birlikte idrak etmeye çalışırsınız, lafla sözle peynir gemisi yürümez. Kendini böyle anlamsızca öne çıkarma çaban gerçekten "gülünç". Bide işin komik tarafı "NAM-I DEĞER ITJA lafını heryerde duyacağın için formda alıştırma yapıyorum yani." diyorsun ama namın adına 1 tane işin yok bruh momentsKumda oynamaya devam et. Bu arada bana teşkilatın numarasını verin
- Konular
- 19
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 16d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 101
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 10 Ay 7 Gün