Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nam-ı Değer ITJA Kimdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bak kardeşim herhalde siz bir teşkilatsınız anlamamkta zorluk çekiyorsunuz ben filesin konusundada dedim arin2.com serverimin kaynak dosyaları yani senin burda bunu açıklaman veya yanlış açıklaman bana okadar gülünç geliyorki ben orda köpek gibi yazmışım siz ve teşkilatinız aynı kafadasınız anasını satim anlamamkta zorluk çekiyorsunuz.
Burada tek gülünç bir durum var onu da sana söyleyim belki idrak edersin ya da 80 kişi oturur hep birlikte idrak etmeye çalışırsınız, lafla sözle peynir gemisi yürümez. Kendini böyle anlamsızca öne çıkarma çaban gerçekten "gülünç". Bide işin komik tarafı "NAM-I DEĞER ITJA lafını heryerde duyacağın için formda alıştırma yapıyorum yani." diyorsun ama namın adına 1 tane işin yok bruh moments :) Kumda oynamaya devam et. Bu arada bana teşkilatın numarasını verin

@IT-JA tanıstıgımıza memnun oldum - ıyı forumlar

degerlı
@kral039 ve degerlı @IT-JA konu ıcınde gelısen polemıge dıkkat edelım lutfen ılerıde rencıde edıcı konusmalara donmesın ılerıde kalp kırıklıgına neden olan soylemlerden uzak duralım mumkunse ıyı gunler

Burada tek gülünç bir durum var onu da sana söyleyim belki idrak edersin ya da 80 kişi oturur hep birlikte idrak etmeye çalışırsınız, lafla sözle peynir gemisi yürümez. Kendini böyle anlamsızca öne çıkarma çaban gerçekten "gülünç". Bide işin komik tarafı "NAM-I DEĞER ITJA lafını heryerde duyacağın için formda alıştırma yapıyorum yani." diyorsun ama namın adına 1 tane işin yok bruh moments :) Kumda oynamaya devam et. Bu arada bana teşkilatın numarasını verin
yazdığım kodlarla fileslerle seni satın alırım mubarek az ötede oyna .

@IT-JA tanıstıgımıza memnun oldum - ıyı forumlar

degerlı
@kral039 ve degerlı @IT-JA konu ıcınde gelısen polemıge dıkkat edelım lutfen ılerıde rencıde edıcı konusmalara donmesın ılerıde kalp kırıklıgına neden olan soylemlerden uzak duralım mumkunse ıyı gunler
eyvallah kral.

merhabalar forumda bazı konularda cevaplarınızı okudum sizin ekip bende oldukça büyük bir merak uyandırdı paylaşacagınız files veya satmak ıstedıgınız filesin özelliklerini dört gözle bekliyorum beklenti oldukça yüksek umarım hayal kırıklıgına ugramayız :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri