B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Nam-ı Değer ITJA Kimdir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IT-JA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

IT-JA

Level 4
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
TM Üye
Konular
19
Çözüm
2
Online süresi
16d 21h
Reaksiyon Skoru
101
Altın Konu
0
TM Yaşı
4 Yıl 10 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
300
DevLira
15
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ad Soyad: UĞUR KAYA
Yaşınız: 22
Memleketiniz: Batman
Tuttuğunuz Takım: Fenerbahçe
Eğitim Durumu: BİLİM TEKNİK ANADOLU LİSESİ - Elektrik / Elekronik -- GİRESUN UNİVERSİTESİ - BİLİŞİM GÜVENLİĞİ TEKNOLOJİSİ
Tecrübe: 2008 den beri bu oyunda olan bir kişiden tecrübe sormanız yanlış.
Forumu nereden buldunuz: benim metin2'ye başlaman 2008 2009 araları @kaya4572 hasabım VARDI AMA SADECE DOSYALARI İNDİRİP FAZLA KALMIYORDUM SİTEDE herhalde 2010 burayı keşfetmişim adminle aynı anda kayıt açmış olabiliriz :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Yaklaşık 3-4 konuda sürekli foruma kayıt olduğunuz tarihi belirtmişsiniz, bunun sizin için özel bir sebebi mi var? Takıntı vs. Çünkü o tarihlerde kayıt olmanız tecrübeli olduğunuz anlamına gelmiyor ya da 2008 tarihinde Metin2 ye başlamanız yaşınızla değerlendirince gayet anlamsız geliyor. Nam-ı Değer diye konu açtığınız için, sadece biraz forumda gezintiye çıktım sizinle ilgili, 5 para etmez wslik bir filesten başka bir icraatinizi göremedim ve fileste size ait bir şey olmaması da gülünç bir durum. Namı-Değer IT-JA kimdir diye konuyu açıyorsunuz, ama konuyu açtığınız bölüm tanışma alanı... Tam bir kafa karışıklığı :)
merhabalar forumda bazı konularda cevaplarınızı okudum sizin ekip bende oldukça büyük bir merak uyandırdı paylaşacagınız files veya satmak ıstedıgınız filesin özelliklerini dört gözle bekliyorum beklenti oldukça yüksek umarım hayal kırıklıgına ugramayız :)
kanka bunu deyin canımı yiyin. sabırdan herşey doğar.
Yaklaşık 3-4 konuda sürekli foruma kayıt olduğunuz tarihi belirtmişsiniz, bunun sizin için özel bir sebebi mi var? Takıntı vs. Çünkü o tarihlerde kayıt olmanız tecrübeli olduğunuz anlamına gelmiyor ya da 2008 tarihinde Metin2 ye başlamanız yaşınızla değerlendirince gayet anlamsız geliyor. Nam-ı Değer diye konu açtığınız için, sadece biraz forumda gezintiye çıktım sizinle ilgili, 5 para etmez wslik bir filesten başka bir icraatinizi göremedim ve fileste size ait bir şey olmaması da gülünç bir durum. Namı-Değer IT-JA kimdir diye konuyu açıyorsunuz, ama konuyu açtığınız bölüm tanışma alanı... Tam bir kafa karışıklığı :)

icraatın kralını görceksin kardeşim sabır et Namı Değer ITJA Kimdir konusu seni en ufak bir şekilde ilgilendirmez. formda kayıt olduğum tarih falan filan cart bu seni hiçbir şekilde ilgilendirmez. kafana takma böyle şeyleri. files konusuna gelince sistemler ekleniyor filesin v2 sini paylaştığımda gel konuma artistlik yap yani tanışma alanında kendimi nasıl ifade etmek istediğim seni en zerre şekilde ilgilendirmez.

bak kardeşim herhalde siz bir teşkilatsınız anlamamkta zorluk çekiyorsunuz ben filesin konusundada dedim arin2.com serverimin kaynak dosyaları yani senin burda bunu açıklaman veya yanlış açıklaman bana okadar gülünç geliyorki ben orda köpek gibi yazmışım siz ve teşkilatinız aynı kafadasınız anasını satim anlamamkta zorluk çekiyorsunuz.

birde NAM-I DEĞER ITJA lafını heryerde duyacağın için formda alıştırma yapıyorum yani. siz farkına varmadınız pitonun forma ne katacağını.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri