Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA 104-105 WSLİK SERVER FİLES - WSLİK PİYASASINA DARBE!

2.80 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Sana attıgım freebsd kullan kardesim onda sorunsuz calisiyor.
9.2'e yükledim yine mysql ı görmüyor deli olacam 2 gündür.

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    35.9 KB · Görüntüleme: 0
Files onun veya değil türkmm'da farkı'da bu zaten bi dosya alınır birşey ekleyediysen paylaşabilirsin bu arkadaş sadece birşey eklememiş bu filesin eskisini'de gördüm baya baya hataları varken şuan %90 silinmiş halde laf atmadan önce bence bi bakın derim %10'luk hatada bence filesı paylaşan kişi ne olduğunu gayet iyi biliyor onun için paylaşmıyor iyi niyeti su istimal edip insanların gururlarını kıracak kelime yapmanıza gerek yok hata aramak için bakmayın kimseye kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz iyi forumlar.

Files onun veya değil türkmm'da farkı'da bu zaten bi dosya alınır birşey ekleyediysen paylaşabilirsin bu arkadaş sadece birşey eklememiş bu filesin eskisini'de gördüm baya baya hataları varken şuan %90 silinmiş halde laf atmadan önce bence bi bakın derim %10'luk hatada bence filesı paylaşan kişi ne olduğunu gayet iyi biliyor onun için paylaşmıyor iyi niyeti su istimal edip insanların gururlarını kıracak kelime yapmanıza gerek yok hata aramak için bakmayın kimseye kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz iyi forumlar.
iyi edebiyat yapmışsın ha ama sourcreye elini sürmeden nasıl hata düzeltmesi yaptıki mdmfmvmdksmfkd
filese kostüm ekleyip geliştirilmez kanksm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)