Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA 104-105 WSLİK SERVER FİLES - WSLİK PİYASASINA DARBE!

2.80 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Filesin alt yapısı gayet sağlam . oyunda bir kaç fixlenecek yerler var. onun dışında herşey mükemmel. bu adamı lekeleme yapacağınıza bir teşekür etseniz. iyi olur. teşekür ederim ITJA <3
Altyapı bana ait değil gercek altyapıdaki MySQL acıkları kapatıldı burda serseri cok takma onları filesi birlestirip paylasmak emek harcamak bile serserinin gozune batar. Amacı sadece budur. Kendi kabilesini bireysel olarak korumakla yükümlüdür. Ve türünün son ornekleridir.

Altyapı bana ait değil gercek altyapıdaki MySQL acıkları kapatıldı burda serseri cok takma onları filesi birlestirip paylasmak emek harcamak bile serserinin gozune batar. Amacı sadece budur. Kendi kabilesini bireysel olarak korumakla yükümlüdür. Ve türünün son ornekleridir.
bak bak bak aşkıma şakada yaparmış bize 💓❤️

paylaşım için teşekkürler

Mysql hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Mysql ı vhd'den komple silip tekrar yükledim, dosyalardan ise 2 defa tekrar çıkarttım fakat yine de start verirken bu hatayı alıyorum. @IT-JA

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    9.6 KB · Görüntüleme: 0
Mysql hatası alıyorum yardımcı olabilecek var mı?

Mysql ı vhd'den komple silip tekrar yükledim, dosyalardan ise 2 defa tekrar çıkarttım fakat yine de start verirken bu hatayı alıyorum. @IT-JA
mysql 5.6 kullanıyorsun kardeşim mysql 5.6 sil komple mysql 5.5 kur düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)