Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA 104-105 WSLİK SERVER FİLES - WSLİK PİYASASINA DARBE!

2.80 yıldız(lar) 10 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Gazoz sevdana hayran kaldım. Belli ki files ve konu gazoz içerek hazırlanmış. Çok içme çarpmasın pardon darbe yapmasın.
Yok bro sen gazozu içmisşin burda ahkam kesiyorsun peralel evrendesin dikkat et. o piyasaya darbe lafınıda ciddiye almadınız :D :D konu da açık açık kaynak dosyaları diye belirtiyorum sen legendy bu duruma düşecek kadar düştünmü la :D

Yok bro sen gazozu içmisşin burda ahkam kesiyorsun peralel evrendesin dikkat et. o piyasaya darbe lafınıda ciddiye almadınız :D :D konu da açık açık kaynak dosyaları diye belirtiyorum sen legendy bu duruma düşecek kadar düştünmü la :D
Sen beni niye büyütüyorsun bukadar :D Forumdaki herhangi bir x kişisiyim.

Sen beni niye büyütüyorsun bukadar :D Forumdaki herhangi bir x kişisiyim.
yok bro büyütmüyorum sen x kişisi değilsin metin2 ile ilgilenen herkez seni tanır ben konuda burda defalarca yazdım konuyu okuyun filese bak ona göre konuşun dedim sen aynı hatayı düşüyon la.

paylaştıkları wslik dosyaları hepsi çöp ben adam gibi kanak dosyası paylaştım onun darbesi mubarek
ironi yapıyoruz ciddiye alma okadar :D Bu kategorideki herşey çöp zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)