farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
Hikaye Ekle

Cevaplandı Bu ürün iş yapar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selim495
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 212

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Pcye uyumlu bi monitör ihtiyacım var ama Excalibur 27 üzerinde yoğunlaştım gibi ama karar veremedim. Var mı kullanan akıl versin bana

Çözüm
Pcye uyumlu bi monitör ihtiyacım var ama Excalibur 27 üzerinde yoğunlaştım gibi ama karar veremedim. Var mı kullanan akıl versin bana

2K hedefli bir oyuncuysan bana göre alabileceğin en iyi monitörü bulmuşsun ancak 3080 veya 3090 gibi bir ekran kartın varsa 4K modellere yönelebilirsini. Yok 2070 veya 3070 ayarında bir ekran kartına sahipsen bu monitör seni üzmez.
Bro tam olarak nasıl bi şeyde kullanacağına bağlıı.. eğer Hz olarak bakarsan bence doğru bi karar olur. Hem fiyatı da rakiplerin özelliklerine göre iyi. Ben bi ara arafta kaldım ama bütçeme uygun olan Excalibur 27 oldu. Oyun oynarken akıcılığı iyi valla.

2K hedefli bir oyuncuysan bana göre alabileceğin en iyi monitörü bulmuşsun ancak 3080 veya 3090 gibi bir ekran kartın varsa 4K modellere yönelebilirsini. Yok 2070 veya 3070 ayarında bir ekran kartına sahipsen bu monitör seni üzmez.

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri