Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Serverfiles PlayGame 40k

Serverfiles PlayGame 40k 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

hız kesici var forumda, bazılarını 3 maymun testi ile alıyorlar :S
sana gelince o testi yönetime alirken yapıyolar sanırım colombian kara kuvvetleri alex kardeşimiz hariç hangi insan evladı ilgileniyor burada ****(yıldız) attiğim için ban yedim başkasi yapti ban yemedi wareze sistem files düştü anında link kapatildi yonetim aralarinda paylasti vay efendim nasil laf edersin diye de ustune ban yedim daha sonra roku bizzat kendi soyledi yonetimdeyken link aldim diye şimdi rokuyu alan yonetim mi 3 maymun a göre alıyo(susup görmemiş gibi yapıp sonra söylediği için) yoksa konu açıp hak yiyosunuz diye soylediğim için ban yiyen beni mi 3 maymuna göre alıyolar ver bakim kararını ?

sana gelince o testi yönetime alirken yapıyolar sanırım colombian kara kuvvetleri alex kardeşimiz hariç hangi insan evladı ilgileniyor burada ****(yıldız) attiğim için ban yedim başkasi yapti ban yemedi wareze sistem files düştü anında link kapatildi yonetim aralarinda paylasti vay efendim nasil laf edersin diye de ustune ban yedim daha sonra roku bizzat kendi soyledi yonetimdeyken link aldim diye şimdi rokuyu alan yonetim mi 3 maymun a göre alıyo(susup görmemiş gibi yapıp sonra söylediği için) yoksa konu açıp hak yiyosunuz diye soylediğim için ban yiyen beni mi 3 maymuna göre alıyolar ver bakim kararını ?
aldım hepsi almasada alan çok knk emin ol

birşey varsa açık açık söyleyeceksin Roku olduğunu bildiğim için artik birşey yazasım gelmiyor ilk gordugumden beri bunun beyni erimiş diyordum haklıymışım ha 3 yaşındaki bebe ha sen değişen birşey yok böyke ota boka caps atıp dalga geçip akskdkkdkwjs yazmaya devam👍
sana son kez cevap veriyorum, ben sana bu zamana kadar hakaret etmedim(sanırsam yani ben hatırlamıyorum durduk yerede bişey dememişimdir) ordaki muz emojisi sana değil foruma yapılan bir göndermeydi. bunu neden üstüne aldın bilmiyorum fazla alıngan bir arkadaşsın heralde. aslında 1 kere sesli konuşsak @IT-JA gibi sende beni anlarsın fakat sadece böyle laf ebeliği yapmakla bir iş olmuyor. beynimin eridiği felan yok. forumu fazla ciddiye alıyorsunuz hepsi bu. @IT-JA sana nasıl biri olduğumu anlatabilir çünkü kendisiyle bir kaç gün öncesine kadar kavgalıydık hakkımda yalan söyleyeceğini düşünmüyorum. seninle bir problemim yok bu yüzden sana açık açık bir şey söylememede gerek yok ki zaten bir şey söyleyecek olsam söylerim bu forumda ban yemek benim pekte umrumda değil yani, tekrardan saygılar sevgiler...

Paylaşım için teşekkürler

knk adam eğleniyor ciddiye alma aynı tavri bana da yaptı eğleniyorum eğleniyoruz dedi konuyu hit yapmak için herhalde . kinle çekememezlik ile alakası yok. sen cevabını yaz ona ama eğlenerek sende onun yolundan yürü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri