InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Serverfiles PlayGame 40k

Serverfiles PlayGame 40k 1

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bence ibrahim6516 foruma emrah abi tarafından yerleştirilen google translate botu otomatik olarak yabancı forumlardan konu çekiyor
bunu 100 euro'ya satan yabancılara söyle yiğenim bizi bölmek istiyorlar parçalamak istiyorlar

bunu 100 euro'ya satan yabancılara söyle yiğenim bizi bölmek istiyorlar parçalamak istiyorlar
bak şeyi anlayabiliyorum yabancı dilin yoktur bu yüzden mecbur translate kullanıyorsundur. bunu hepimiz yaptık bu sorun değil. baktın çeviri düzgün çevirmiyor filesin videosundan sistemleri çıkar içi dolu güzel bir files yaz. he illa özellik yazıcan ozaman bari bi çevirilen yazıyı oku bu yazı olmuşmu olmamış mı diye. hiç birini yapmıyo bunlar.

bak şeyi anlayabiliyorum yabancı dilin yoktur bu yüzden mecbur translate kullanıyorsundur. bunu hepimiz yaptık bu sorun değil. baktın çeviri düzgün çevirmiyor filesin videosundan sistemleri çıkar içi dolu güzel bir files yaz. he illa özellik yazıcan ozaman bari bi çevirilen yazıyı oku bu yazı olmuşmu olmamış mı diye. hiç birini yapmıyo bunlar.
Maalesef bende bunu çok isterim @ibrahim6516 Saygı değer yetkilim yanlış anlamayın bu foruma konu katmanızdan öncelikle ben çok hoşnuttum bu çok güzel bir eylem sizi taktir ediyorum lakin yetkili olduğunuzdan ötürü normal forum üyelerinin gözünde farklı bir konuma sahipsiniz. Yetkili olduğunuz için konulara daha çok özen göstermeniz beklenir çünkü diğer forum üyelerine örnek olun diye. Yanlış anlamayın sizinle dalga geçmiyorum aksine konunun bu kadar özensiz olması beni rahatsız ediyor bilakis rahatsızlığımı belirtiyorum.

Maalesef bende bunu çok isterim @ibrahim6516 Saygı değer yetkilim yanlış anlamayın bu foruma konu katmanızdan öncelikle ben çok hoşnuttum bu çok güzel bir eylem sizi taktir ediyorum lakin yetkili olduğunuzdan ötürü normal forum üyelerinin gözünde farklı bir konuma sahipsiniz. Yetkili olduğunuz için konulara daha çok özen göstermeniz beklenir çünkü diğer forum üyelerine örnek olun diye. Yanlış anlamayın sizinle dalga geçmiyorum aksine konunun bu kadar özensiz olması beni rahatsız ediyor bilakis rahatsızlığımı belirtiyorum.
adam uzman moderatör oldu

Kusura bakma Forum Türkiye hükümetine döndüğü için sansürlemem gerekti capsı sen anlamışsındır :FDSGEHsdg

5bwa8g5.png
@AsiLZade geçenlerde ban yemiştim *****(yıldız bunlar diye not düşim de yine banlamayın belli olmuyo size) koymakla olmuyo diye bekliyorum hünerlerini

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri