- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bunu 100 euro'ya satan yabancılara söyle yiğenim bizi bölmek istiyorlar parçalamak istiyorlarbence ibrahim6516 foruma emrah abi tarafından yerleştirilen google translate botu otomatik olarak yabancı forumlardan konu çekiyor
- Konular
- 10
- Online süresi
- 16d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 144
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 9
bak şeyi anlayabiliyorum yabancı dilin yoktur bu yüzden mecbur translate kullanıyorsundur. bunu hepimiz yaptık bu sorun değil. baktın çeviri düzgün çevirmiyor filesin videosundan sistemleri çıkar içi dolu güzel bir files yaz. he illa özellik yazıcan ozaman bari bi çevirilen yazıyı oku bu yazı olmuşmu olmamış mı diye. hiç birini yapmıyo bunlar.bunu 100 euro'ya satan yabancılara söyle yiğenim bizi bölmek istiyorlar parçalamak istiyorlar
- Konular
- 72
- Çözüm
- 18
- Online süresi
- 9mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 1,336
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 269
- MmoLira
- 2,461
- DevLira
- 44
Maalesef bende bunu çok isterim @ibrahim6516 Saygı değer yetkilim yanlış anlamayın bu foruma konu katmanızdan öncelikle ben çok hoşnuttum bu çok güzel bir eylem sizi taktir ediyorum lakin yetkili olduğunuzdan ötürü normal forum üyelerinin gözünde farklı bir konuma sahipsiniz. Yetkili olduğunuz için konulara daha çok özen göstermeniz beklenir çünkü diğer forum üyelerine örnek olun diye. Yanlış anlamayın sizinle dalga geçmiyorum aksine konunun bu kadar özensiz olması beni rahatsız ediyor bilakis rahatsızlığımı belirtiyorum.bak şeyi anlayabiliyorum yabancı dilin yoktur bu yüzden mecbur translate kullanıyorsundur. bunu hepimiz yaptık bu sorun değil. baktın çeviri düzgün çevirmiyor filesin videosundan sistemleri çıkar içi dolu güzel bir files yaz. he illa özellik yazıcan ozaman bari bi çevirilen yazıyı oku bu yazı olmuşmu olmamış mı diye. hiç birini yapmıyo bunlar.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 16d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 144
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 9
adam uzman moderatör olduMaalesef bende bunu çok isterim @ibrahim6516 Saygı değer yetkilim yanlış anlamayın bu foruma konu katmanızdan öncelikle ben çok hoşnuttum bu çok güzel bir eylem sizi taktir ediyorum lakin yetkili olduğunuzdan ötürü normal forum üyelerinin gözünde farklı bir konuma sahipsiniz. Yetkili olduğunuz için konulara daha çok özen göstermeniz beklenir çünkü diğer forum üyelerine örnek olun diye. Yanlış anlamayın sizinle dalga geçmiyorum aksine konunun bu kadar özensiz olması beni rahatsız ediyor bilakis rahatsızlığımı belirtiyorum.
- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
@AsiLZade geçenlerde ban yemiştim *****(yıldız bunlar diye not düşim de yine banlamayın belli olmuyo size) koymakla olmuyo diye bekliyorum hünerleriniKusura bakma Forum Türkiye hükümetine döndüğü için sansürlemem gerekti capsı sen anlamışsındır :FDSGEHsdg
![]()
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)