HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence haketmiyor, 16 sayfalık yorumların 10 sayfası zaten senin güncel yazıların..45 gündür popülerden düşürmeyen forum üyelerimize teşekkürler.. Bence sabiti hakediyor @Tranquillo
Daha kendi hesabından yorum atmaya cesaretin yok gelmiş boş boş konuşuyorsunbence haketmiyor, 16 sayfalık yorumların 10 sayfası zaten senin güncel yazıların..
Daha kendi hesabından yorum atmaya cesaretin yok gelmiş boş boş konuşuyorsun
bu benim hesabım zaten?
bu arada;
bu benim hesabım zaten?
bu arada;
Aynen kardeşim sabit konuyu da gelen yorum sayısına göre seçiyorlardı zaten...
Forum adına yararlı bir paylaşımda bulunmak icin paylaşımda bulunuyorum herhangi bir yorum beğeni alma çabasında değilim.
yorum beğeni alma çabasında değilsen neden konuya sürekli güncel atıp konunun sabite alınmasını istiyorsun ? zaten adminler gerekli gördüğünde alacaklardır bunu tüm forum biliyor daha dün kaydolmuş gibi davranma.Aynen kardeşim sabit konuyu da gelen yorum sayısına göre seçiyorlardı zaten...
Forum adına yararlı bir paylaşımda bulunmak icin paylaşımda bulunuyorum herhangi bir yorum beğeni alma çabasında değilim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)