Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
yine ben hariç herkes eğlenmiş olum banada etiket atın ya of
Özensiz ve bi o kadar para düşkünü postu.
Srcsi 80k edicek ne sistem var acaba merak ettim oyun içinden lol,csgo,valo girebiliyoruz herhalde? 80 kişi de afgan herhalde tanıtım konusu hazırlıyamıcak kadar kötü olmalısınız.
ben size iyilik yapıyorum kendinize çeki düzen vermeniz konusunda bu tavsiyeler size ilerki hayatınızda yardımcı olabilir ikinizinde olgunluk seviyesi düşük tam bir ne yapacağını bilmeyen birbiriyle uğraşmayı seven ergen tavırlar sergiliyorsunuz. Olgun insanlar üslübuna saygısına ne olursa olsun dikkat eder. Saygılı konuşma olduğu sürece tartışmak atışmak ortaya yeni fikirler çıkarabilir ama siz uçuşa geçtiniz bir tek açık açık küfür etmediğiniz kaldı birbirinize.herhalde sende buranın ahlak bekçisisin. normal tartışma yani adamların konuya mudahil olacağı birşey yok. kişisel fikirler ortaya döküldü bu kadar basit. senin olayı bu kadar ceyranı genişletmeni anlamadım kardeşim.
ben @burakhangunduz ve @Razuning ekibe 81, 82 ve 83 numaralı adamlar olarak dahil olmak istiyoruz yer var mı ?
editör vs. lazım olursa hep buralardayım he çok iyi fotoğraf falan çekerim 81. kişi olmaktan gurur duyarımuyuyun evlatlarım ,ustanız size yetişemiyor.
her hafta bir files geliştiriyoruz 1 ay sonra 40 50 ye yakın files olur. 80 kişi çalışıyor. bilişimlerden bi farkımız olsun.sınırsız files 30 euro garip
haftada 1 files çıkıyorsa alana şimdiden geçmiş olsun ayakta durabilmesi zor. sadece etraftan toplayıp ekliyorsunuz anlaşılan 1 hafta olduğuna göre.her hafta bir files geliştiriyoruz 1 ay sonra 40 50 ye yakın files olur. 80 kişi çalışıyor. bilişimlerden bi farkımız olsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)