Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Yokmu Bi Baba Yiğit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mermercan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mermercan23

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
62
Çözüm
3
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
40
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
957
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelıkle Kolay gelsın bayadır oyuncu olarak metin2 oynuyorum bugunlerde kendı filesi urasan ınsanları gordukce benımde merakımı cektı bende urasmak ıstedım
fakat herhangı bır bılgım vs olmadıgı ıcın veya hataları ınsanlara kendımce anlatamadıgım ıcın her hangı bır cozume veya yol kat edemedım ornek verıyorum ofline shope ekleme veya boyle hızlı ch efsun botu gıbı seylerı video seklınde ekleyıp forumda paylasan bırılerı yokmu acaba varsa yardımcı ola bilirmi.

haklısında ne bıleyım ya ınsanın kendıne ozgu bısıler vermesı etkılıyecı oluyor
Benim tavsiyem ilk önce bir dil öğrenin mantığını kavrayın sonrasında files geliştirmeniz daha mantıklı olur

Öncelıkle Kolay gelsın bayadır oyuncu olarak metin2 oynuyorum bugunlerde kendı filesi urasan ınsanları gordukce benımde merakımı cektı bende urasmak ıstedım
fakat herhangı bır bılgım vs olmadıgı ıcın veya hataları ınsanlara kendımce anlatamadıgım ıcın her hangı bır cozume veya yol kat edemedım ornek verıyorum ofline shope ekleme veya boyle hızlı ch efsun botu gıbı seylerı video seklınde ekleyıp forumda paylasan bırılerı yokmu acaba varsa yardımcı ola bilirmi.
benim videolarım var izle bro

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri