ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Yokmu Bi Baba Yiğit

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mermercan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mermercan23

Level 4
TM Üye
Üye
Konular
62
Çözüm
3
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
40
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 10 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
95
MmoLira
957
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelıkle Kolay gelsın bayadır oyuncu olarak metin2 oynuyorum bugunlerde kendı filesi urasan ınsanları gordukce benımde merakımı cektı bende urasmak ıstedım
fakat herhangı bır bılgım vs olmadıgı ıcın veya hataları ınsanlara kendımce anlatamadıgım ıcın her hangı bır cozume veya yol kat edemedım ornek verıyorum ofline shope ekleme veya boyle hızlı ch efsun botu gıbı seylerı video seklınde ekleyıp forumda paylasan bırılerı yokmu acaba varsa yardımcı ola bilirmi.

bu konularda herhangi bir bilgin yoksa hiç uğraşma videolar bir yere kadar tutar çıkabılecek her sorun için başkalarına çözdurmen gerekir kimisi ücret talep eder kimisi etmez kimisi iyice bozar kimisi içine açık yerleştirir

bu konularda herhangi bir bilgin yoksa hiç uğraşma videolar bir yere kadar tutar çıkabılecek her sorun için başkalarına çözdurmen gerekir kimisi ücret talep eder kimisi etmez kimisi iyice bozar kimisi içine açık yerleştirir
haklısında ne bıleyım ya ınsanın kendıne ozgu bısıler vermesı etkılıyecı oluyor

Anlatımları oluyor. Arat altına ekle gibi
Eklemeye çalışın hata almanız doğal. Bu kategoriye konu açarsınız yardımcı oluruz.
Ve hatanızı görmüş olursunuz hem

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri