- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1 ŞEY DİKKATİMİ SİMHİ SANCAK. ,slotun oldugu alan engebeli1 arazi ise bos aşşada sen yukarda oldugun zaman damage sayısı az oluyor vede oradaki shout count sayısını ben 4 degilde 6 olarak kullanıyorum daha verimli geldi bana ,ama hala çözemedigim sorun oyunda uzun süre farm yapamamam belirli 1 saatteten sona oyunu kapatıyor, 1 De rotada dolşaırken slotun tamamı ölmezse onu es geçmeyip saldırıo bu olmasa sürekli rotada dolaşşa daha iyi olur rotayı teleportla dolşama seçenegi mümkünmüdür?
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
vede bu tip eleştirilere takılmayın meyve veren agaç taşlanır misali ,emeginize saglık
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,001
- DevLira
- 0
shoot count tek bir moba aynı anda kaç kere damage göndereceğinin sayısı tek atacak kadar arttırman yada oyundan atmayacak kadar azaltman gerekiyor en stabil ayarı deneyerek bulman lazım, rota üzerinde eğer vurmasını istemiyosan yani mobları es geçmesini istiyosan sağ alttaki mob tikini kaldırman yeterli, farm bot damage vs. zaten denendi resimdede görüldüğü üzere 10 saat örümcek zindanında 75 e kastı çar sorunsuz bir biçimde en son kendim kapattım, detaylı bir şekilde sorununu discord üzerinden bildirirsen bakılaiblir. son olarak eleştiri yapmamış arkadaş hiç emek vermiyormuşuz gibi tamamen c4us'a bağlamış piyasadaki bütün hileleri, eleştirilere açık olmayan birisi olsam zaten hileyi geliştiremem.1 ŞEY DİKKATİMİ SİMHİ SANCAK. ,slotun oldugu alan engebeli1 arazi ise bos aşşada sen yukarda oldugun zaman damage sayısı az oluyor vede oradaki shout count sayısını ben 4 degilde 6 olarak kullanıyorum daha verimli geldi bana ,ama hala çözemedigim sorun oyunda uzun süre farm yapamamam belirli 1 saatteten sona oyunu kapatıyor, 1 De rotada dolşaırken slotun tamamı ölmezse onu es geçmeyip saldırıo bu olmasa sürekli rotada dolaşşa daha iyi olur rotayı teleportla dolşama seçenegi mümkünmüdür?
Son düzenleme:
- Konular
- 21
- Online süresi
- 9d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 121
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 2,001
- DevLira
- 0
SimhiGF V0.0.7
-Maden Botunda Damar Kaybolduktan Sonra Bekleme Sorunu Giderildi.
-Köy Gibi Fazla Mob Olan Yerlerde FarmBot'un Vurmama Sorunu Giderildi.
-Maden Botunda Damar Kaybolduktan Sonra Bekleme Sorunu Giderildi.
-Köy Gibi Fazla Mob Olan Yerlerde FarmBot'un Vurmama Sorunu Giderildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)