Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor Simhi GF | Farm Bot, Range Damage, Fly Hack(Cloud & Arrow Hack), Fish Bot

3.00 yıldız(lar) 2 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sadece dc diyorsunuz dc çogunda yok burda konu açmıssınız vaktinizin 1 bölümünü ayırın daha verimli olur. 2 sorun var çözemedim 1 oyunda bu yavaş çekim e geçmesi nedendir? ve sürekli oyundan atıo 1 de C4austa mesala cloud hackte elindeki silahın 1 önemi yoktu burda fark edio bu konuda ne dersiniz , 2 saatten fazla oyunda tutamıyorum tavsiyeniz nedir

Sadece dc diyorsunuz dc çogunda yok burda konu açmıssınız vaktinizin 1 bölümünü ayırın daha verimli olur. 2 sorun var çözemedim 1 oyunda bu yavaş çekim e geçmesi nedendir? ve sürekli oyundan atıo 1 de C4austa mesala cloud hackte elindeki silahın 1 önemi yoktu burda fark edio bu konuda ne dersiniz , 2 saatten fazla oyunda tutamıyorum tavsiyeniz nedir
işlemcin yetmediği zaman hem oyun yavaşlıyor hemde clientte sorunlar çıkabiliyor, veya damage ayarlarını abarttığın için oyundan atıyosa ard arda girmeye çalştığında client crash yiyebiliyor, dc gelmenizi söylememin sebebi sorunlar 1-2 mesajda çözülecek sorunlar değil konu kirlenmesin eğer hızlı çözülecek olsa kendinde çözebilirsin

SimhiGF V0.0.6
-Maden Botu Madencilik Bitti Hatası Giderildi, Kullanmak İçin Bot Sekmesinde Bulunan Mine Tikini Açmanız Yeterli. (Eğer Hata ile Karşılaşırsanız Lütfen Bildirin)
-Oyunda Geri Atma İle Alakalı Range Damage ve Picup Üzerinde İyileştirmeler Yapıldı.

c4us kaynak kodları sızdırılmasa kimse ekmek yiyemeyecekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri