HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
rota kaydederken atmaıs sadece bendemi oluoyr yoks a1 eksigimmi var
Böyle bir sorun için geri dönüş almadık daha önce ama kontrol edeceğim tekrarrota kaydederken atmaıs sadece bendemi oluoyr yoks a1 eksigimmi var
ve ayarları biraz daha açıklayıcı olursanız şöyleki herkesin pc si çok iyi pc ler degil
sizde atmıo belkide bizde sürekli atıo oyundan ,o yüzden ayarlamalrı yaparken ona görede 1 tablo olursa daha yararlı olur. Neden böle diyorum c4austa ta sürekli atıyordu ama uzun ugraşlar sonunda kendi ayarlarımı buldum ve çok güzel kasıodu, burdaki sıkıntı 5-6kere attıgında komple oyunu kapatması , 2 saatte fazla tutumıyorum oyunda
sizde atmıo belkide bizde sürekli atıo oyundan ,o yüzden ayarlamalrı yaparken ona görede 1 tablo olursa daha yararlı olur. Neden böle diyorum c4austa ta sürekli atıyordu ama uzun ugraşlar sonunda kendi ayarlarımı buldum ve çok güzel kasıodu, burdaki sıkıntı 5-6kere attıgında komple oyunu kapatması , 2 saatte fazla tutumıyorum oyundaEyvallah dostum sorunu çözüp güncelleme atılacakFarm sekmesindeki maden botu çalışmıyor hocam haberin olsun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)