- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 2,739
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
**RexTBot Güncellendi. (Sürüm No : v7.0.4.3)**
• Metin2GF RangePickup İçin BlockKontrol Eklendi.
• FishBot'a "Save / Load" Seçeneği Eklendi. Ayarlarınızı Kaydedip Yükleyebilirsiniz.
• FishBot'a "Ban Settings" Seçeneği Eklendi.
-> 1. Ayar İle Belirleğiniz Dakika'da Karakterinizin Karakter Atıp Tekrar Giriş Yapmasını Ayarlayabilirsiniz.
-> 2. Ayar İle Belirleğiniz Dakika Dolunca Karakteriniz Balık Tutmayı Bırakır ve Sizin Belirleğiniz Süre Kadar Bekleyip Tekrar Balık Tutmaya Devam Eder.
• ShopBot'da Güncellemeler ve Bug Düzeltmeleri Yapıldı!
• PickupFilter Listesinde Arama Yaparken Oluşan Kasma Sorunu Düzeltildi.
• Metin2GF RangePickup İçin BlockKontrol Eklendi.
• FishBot'a "Save / Load" Seçeneği Eklendi. Ayarlarınızı Kaydedip Yükleyebilirsiniz.
• FishBot'a "Ban Settings" Seçeneği Eklendi.
-> 1. Ayar İle Belirleğiniz Dakika'da Karakterinizin Karakter Atıp Tekrar Giriş Yapmasını Ayarlayabilirsiniz.
-> 2. Ayar İle Belirleğiniz Dakika Dolunca Karakteriniz Balık Tutmayı Bırakır ve Sizin Belirleğiniz Süre Kadar Bekleyip Tekrar Balık Tutmaya Devam Eder.
• ShopBot'da Güncellemeler ve Bug Düzeltmeleri Yapıldı!
• PickupFilter Listesinde Arama Yaparken Oluşan Kasma Sorunu Düzeltildi.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 19h 17m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 68
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
güncelke
- Konular
- 7
- Online süresi
- 11d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 2,739
- DevLira
- 0
**RexTBot Güncellendi. (Sürüm No : v7.0.4.7)**
• Metin2GF Balık Botu 3x Hızlandırıldı!
• Metin2GF Balık Botu 3x Hızlandırıldı!
- Konular
- 44
- Online süresi
- 1d 9h
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 304
- DevLira
- 0
Merhaba @MacNN ,
Bu kadar iyi hile kodlayabildiğin çok tebrik ederim. Bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben hile kodlama konularına merak bir yazılımcı kardeşinim. Daha çok web/mobil alanıyla uğraştığım için oyun hileleri kodlama konusunda pek bir bilgim yok. C++ Python gibi dillere hakimim ancak bu dillerde de daha önce hile kodlamadım.
Senden rica etsem bu kadar iyi hile kodlamayı nasıl öğrendiğini bizimle paylaşabilir misin? Hangi kaynaklardan yararlandığını, eğer mümkünse faydalandığın link, eğitim ve kitapları paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu kadar iyi hile kodlayabildiğin çok tebrik ederim. Bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Ben hile kodlama konularına merak bir yazılımcı kardeşinim. Daha çok web/mobil alanıyla uğraştığım için oyun hileleri kodlama konusunda pek bir bilgim yok. C++ Python gibi dillere hakimim ancak bu dillerde de daha önce hile kodlamadım.
Senden rica etsem bu kadar iyi hile kodlamayı nasıl öğrendiğini bizimle paylaşabilir misin? Hangi kaynaklardan yararlandığını, eğer mümkünse faydalandığın link, eğitim ve kitapları paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkür ediyorum.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 12d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 603
- DevLira
- 0
Selamlar ellerine saglık henuz ögrenme aşamasındayım ama dur bagalım eksiklikler varsa mutlaka çözülür , 1 sorum oalcak ninja poison hack hala aktfimmi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)