B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor [TR-GF] RexTBoT Metin2 FarmBot & Level Bot & Range Damage & Range Pickup & Cloud Hack etc.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MacNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 16K
  • Etiketler Etiketler
    bot metin2 rext
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

**RexTBot Güncellendi. (Sürüm No : v7.0.4.3)**

• Metin2GF RangePickup İçin BlockKontrol Eklendi.
• FishBot'a "Save / Load" Seçeneği Eklendi. Ayarlarınızı Kaydedip Yükleyebilirsiniz.
• FishBot'a "Ban Settings" Seçeneği Eklendi.
-> 1. Ayar İle Belirleğiniz Dakika'da Karakterinizin Karakter Atıp Tekrar Giriş Yapmasını Ayarlayabilirsiniz.
-> 2. Ayar İle Belirleğiniz Dakika Dolunca Karakteriniz Balık Tutmayı Bırakır ve Sizin Belirleğiniz Süre Kadar Bekleyip Tekrar Balık Tutmaya Devam Eder.
• ShopBot'da Güncellemeler ve Bug Düzeltmeleri Yapıldı!
• PickupFilter Listesinde Arama Yaparken Oluşan Kasma Sorunu Düzeltildi.

0z68Ryi.png

**RexTBot Güncellendi. (Sürüm No : v7.0.4.7)**

• Metin2GF Balık Botu 3x Hızlandırıldı!

Merhaba @MacNN ,
Bu kadar iyi hile kodlayabildiğin çok tebrik ederim. Bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.

Ben hile kodlama konularına merak bir yazılımcı kardeşinim. Daha çok web/mobil alanıyla uğraştığım için oyun hileleri kodlama konusunda pek bir bilgim yok. C++ Python gibi dillere hakimim ancak bu dillerde de daha önce hile kodlamadım.
Senden rica etsem bu kadar iyi hile kodlamayı nasıl öğrendiğini bizimle paylaşabilir misin? Hangi kaynaklardan yararlandığını, eğer mümkünse faydalandığın link, eğitim ve kitapları paylaşabilir misin? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar ellerine saglık henuz ögrenme aşamasındayım ama dur bagalım eksiklikler varsa mutlaka çözülür , 1 sorum oalcak ninja poison hack hala aktfimmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri