- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Neyini çalmişim be bana 1 dosya sı bile gelmedi istemedim hepsinin kanıtı duruyor lagaluga yapan sensin sna öylr diyorsa atsın kanıtlı konuşalı sananda daliden gitti 300 euro aldı djdjd yabancılardan otlandı m2m benim diye ona buna yarım yamalak attı hepsi duruyoFingolfin sen gerçekten benim bugüne kadar tanıdığım en alçak karaktere sahip insansın yalakanin en onde gidenisin dur bakalım teatone seni daha ne kadar ezecek zamana bırakıyoruz adamın psm çalıyorsun sistemleri ondan alıyorsun ve buraya gelmis lagaluga yapiosun kadir denilen kisi m2m alakası bile olmayan basit sıradan biri sadece adam konuşamıyor bile tv de m2m videolarını açmış aklınca konuşma yapıyor sizde sazan gibi atkionuz asilzade yunus hocam teatineye ait olduğunu biliyor bu oyunun Oyle ki bir aralar oyunun lisansını bile almak istediler bugün burada sessiz duruyor ne demişler haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ayıp bu insanın vebaline giriosunuz bu forum yandasin yanında durduğu sürece örneklerden bir farkı kalmaz haberlerde izlediklerimizden.
- Konular
- 1
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 281
- DevLira
- 0
Fingolfin sen gerçekten benim bugüne kadar tanıdığım en alçak karaktere sahip insansın yalakanin en onde gidenisin dur bakalım teatone seni daha ne kadar ezecek zamana bırakıyoruz adamın psm çalıyorsun sistemleri ondan alıyorsun ve buraya gelmis lagaluga yapiosun kadir denilen kisi m2m alakası bile olmayan basit sıradan biri sadece adam konuşamıyor bile tv de m2m videolarını açmış aklınca konuşma yapıyor sizde sazan gibi atkionuz asilzade yunus hocam teatineye ait olduğunu biliyor bu oyunun Oyle ki bir aralar oyunun lisansını bile almak istediler bugün burada sessiz duruyor ne demişler haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ayıp bu insanın vebaline giriosunuz bu forum yandasin yanında durduğu sürece örneklerden bir farkı kalmaz haberlerde izlediklerimizden.
kuyruk gibi geliyor bu da her tayfuş konusuna

- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 350
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
ortalık karıscak
dur bakalım daha kimin acıları cıkcak orataya
dur bakalım daha kimin acıları cıkcak oratayaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)