Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Engin yaşıyormu daha milat projesinde map eklemesinden tut silah eklemeye kadar gosterirdim şimdi kıymete mi geçmiş bu sözde m2m şeysinin yaninda
Daha bugün Tatilden gelmişim günlerim çok güzel geçiyor seninle tartışmaya girecek değilim. Tartışmak istesem zaten kocatepede olurdum sen git atina2'nin diğer sezonlarına çalıntı şeyler bulmaya çalış. Emre beyi kandırmaya devam et belkide yol verdi sana ;). Fingolfinin "forumda files paylaşıcak satıcak bir adam değilim" dediği cümlesini halen hatırlıyorum ama kendisi ne dediğini hemen unutuyor??, teatone'nın "fingolfin köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen birisi" dediği çok doğru tespit çünkü, fingo dc'ta kamera açtı sohbet etitk muhabbet ettik fakat gelinen noktaya bak. 250tl ödiyemedi demiş gerçekten yazık konuları çarptırma yapmamalı. iki tarafta zararlı çıkıyor. myk gibi kendisini geliştirici zannedenlerde tırtık yapıyor buralarda.

Daha bugün Tatilden gelmişim günlerim çok güzel geçiyor seninle tartışmaya girecek değilim. Tartışmak istesem zaten kocatepede olurdum sen git atina2'nin diğer sezonlarına çalıntı şeyler bulmaya çalış. Emre beyi kandırmaya devam et belkide yol verdi sana ;). Fingolfinin "forumda files paylaşıcak satıcak bir adam değilim" dediği cümlesini halen hatırlıyorum ama kendisi ne dediğini hemen unutuyor??, teatone'nın "fingolfin köprüden geçene kadar ayıya dayı diyen birisi" dediği çok doğru tespit çünkü, fingo dc'ta kamera açtı sohbet etitk muhabbet ettik fakat gelinen noktaya bak. 250tl ödiyemedi demiş gerçekten yazık konuları çarptırma yapmamalı. iki tarafta zararlı çıkıyor. myk gibi kendisini geliştirici zannedenlerde tırtık yapıyor buralarda.
bence sen yanındakı adamın yalanlarını gör :) sen bile duymadın korayı hepimizi ayakta avuttu herif sadece ona ses basmiş yok adamın karısı gelmiş he oldu karısını getirdi discorda engin harcanma o adamın yanında o adam beş para etmez birisi. işini yaptırana kadar 13 yaşındakı cocuğu ezdirdi gerçek foyası ortaya çıkınca cocuğu savundu karaktersiz olduğunu sende gördün orda hiç yalana gerek yok benim yalan dolanla işim olsa o 250 tl muhabbeti atar engeli basardim :D hadi onu geçtim kamera açtim sese geldim başkalarıyla karıştırma

Filesimle bişeyler yapmaya devam mı enginn iş bilmezdinde cahilliğinden ben ogretirdim ne ara unuttun da üst başa geçtin engin elleremi karişacan engin sendemi millete özenip oyun açacan engin 😂 ne güldürdunuz be

Screenshot_20210715_003206_com.discord.jpg

@teatone aaa açıklama Gitti yaa

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri