C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Overfall2 Server Files(Çok Sağlamdır hee )

4.33 yıldız(lar) 6 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

rica ederim yöneticimm aa pardon co admin olmuşşunuz hayirli olsun :D

1626295752286.png

1626295849595.png

@teatone abi adam yalan makinesi ya alsjkşdasd

Sunucu projemiz tarafından kapatıldı sana gülmesinin nedeni soru sorma şeklinden kaynaklanıyor. Normal bir insan gibi konuşmayı başarabilirsen yanıt alacağını düşünüyorum. Seninle iletişim kesmesini de söyleyebilirim? Şansını kaybetmeden serzenişlerini anlatmaya başla :) Mesela M2M hakkında asılsız şekilde konuşabilirsin, ben kanıt sunacak olursam gerçekten rencide olmak zorunda kalırsın. Lütfen bana daha fazla yazma.

ah canım benim öyle ege sürüme atttiğin gibi bana keylloger atamadın mı ah keşke atsan hemen yasal yola başvursam aaaaaaaaaaaaaaaaaaah ahhh

@teatone

burda kadirarasın da dediği gibi

AU5Aq0F.png

Bunu yazmamın sebebi 2016 yıllarında forumda olan birisi beni telefonla arayıp kendisinin Lanitus Production
yetkilisi ceo`su vede Metin2Mester oyunun yetkilisi ve departman türkiye temsilcisi diye açıklamaları oluştur.
Bu nedenle kendisi bana telefonda bazı şeyleri söylediğinde kendisine inandım vede kendisinle bir Proje yürütmeye
başladık buda benim uzun zamandır elimde olan M2M oyununa ait dosyaların olması ve oyunu açmak istememden dolayı idi.

Ben bu kişi ile beraber Metin2Mester oyununu açmaktı ama her zaman şunu dedim benim amacım metin2mester oyununun daha güncel
olarak ve yeni 40 k Fileslere uyarlayıp açmaktı ve oyunda yenilikler ile açmak yenilikler katmaktı...
Ben bu kişi ile oyun projeyi yönetirken kendisi bazı kişilere hep kendisinin LaniatusProduction Yetkilisi vede Türkiye imza
yetkilisi Patent Sahibigibi söylemlerile milleti kandırmaya başlaması ve bana yalanlar konuşması sebebi ile kendisinden direkt
ayrıldım ve o zamandan beri asla kendisi ilede asla bir projede yer almak istemedim

Yalanlarından okadar sıkıldım ki şimdiye dek olan her gerek Wapsap Mesenger Skype gibi yazışmaların herbirini hala saklarım
hatta kendi konuşması olan her ses kaydını bile saklıyorum....

İnsanları anlamakta zorluk çekiyorum sebebi burada yalanları ile insanları kandırmaları hani derler ya insan ulaşamadıkları
mevkileri kullanırlar :) bu Tayfun Çiçek Adındaki kişide aynısı işte :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri