romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tüm mmo oyunlarda yükleme ekranı var.
Ana loading'in temizlenmesinede gerek yok zaten amaç ilk girişte gözüksün ışınlanınca gözükmesin olmalı zaten.
Fakat önceki psm'de ilk giriş 6.5sn ışınlanınca bu süre 2 3 saniye gibi oluyor.
Zaten bundada yükleme ekranı gözükmüyor ama gecikme yine 2 3 sn buluyor. (yani select'ten oyuna giriş süren)
Bunun olayı ne yani? yükleme ekranını kaldırıp adınada optimizasyon mu dedik?
Gerçekten komik, bi akıllı biziz galiba :D

Tüm mmo oyunlarda yükleme ekranı var.
Ana loading'in temizlenmesinede gerek yok zaten amaç ilk girişte gözüksün ışınlanınca gözükmesin olmalı zaten.
Fakat önceki psm'de ilk giriş 6.5sn ışınlanınca bu süre 2 3 saniye gibi oluyor.
Zaten bundada yükleme ekranı gözükmüyor ama gecikme yine 2 3 sn buluyor. (yani select'ten oyuna giriş süren)
Bunun olayı ne yani? yükleme ekranını kaldırıp adınada optimizasyon mu dedik?
Gerçekten komik, bi akıllı biziz galiba :D
Ağzından bal damlıyor

Sana verdiğim overfall2 filesında kurulu psm zaten bari login vs değişeydin dur filesi paylaşayım herkes geliştirsin 😂

Zahmet etme, sana ait olmayan bir şeyi laf yapıp kuru gürültü yapmayı kes.

1626289417229.png

Paylaşıldığı yerler zaten haftalardır duruyor.

1626289527231.png

Kime istiyorsan nerede paylaşıyorsan paylaş. Ben zaten overfall2 ekibiyle birlikteyim. Sen kimsin ki? 3D gibi sıradan bir müşterinin satın aldığı problemli ve sorunlu dosyalarla beni tehdit mi ediyorsun?

Her neyse yakında her şey gün yüzüne zaten çıkacak, senin de nasıl bir sürüngen gibi davranışlar sergilediğini ispat edeceğiz. Tüm overfall2 ekibi benim projeme yöneldi sen o ufak aklını hiç yorma bu işlere :)

Burada, yayınladığım cevaba karşın files paylaşma tehditi ile nasıl da kıvırıyorsun sen güzelim? Dur daha yeni başladım ben :)

Hadi bak tıraşına. Tırtıkla benden koparmaya çalıştığın dosyaları.

Şunu da hatırlatayım sana, yakında bir ispat konusu gelecek çünkü; "A***ER DUR KANKA ŞU PSM ÇALİP GELİM Bİ DİSCORDDA BEKLİYORLAR BENİ"

1626289961601.png

Bu arada, sana PSM'yi veren kişi görünüyor zaten.. :)

1626290086137.png

Senin daha çok olayın var, bekle sıranı bekle.
Bu ses kaydı bana ulaştı ve seni daha iyi tanımış oldum. Bekle beni fingolfin, seni tabiri caizse fok balığı gibi sıçratacağım oradan oraya.

Yazma bana daha fazla. Sıranı bekle.

Ekli dosyayı görüntüle 59313

Ekli dosyayı görüntüle 59314

Kime istiyorsan nerede paylaşıyorsan paylaş. Ben zaten overfall2 ekibiyle birlikteyim. Sen kimsin ki? 3D gibi sıradan bir müşterinin satın aldığı problemli ve sorunlu dosyalarla beni tehdit mi ediyorsun?

Her neyse yakında her şey gün yüzüne zaten çıkacak, senin de nasıl bir sürüngen gibi davranışlar sergilediğini ispat edeceğiz. Tüm overfall2 ekibi benim projeme yöneldi sen o ufak aklını hiç yorma bu işlere :)

Burada, yayınladığım cevaba karşın files paylaşma tehditi ile nasıl da kıvırıyorsun sen güzelim? Dur daha yeni başladım ben :)

Şunu da hatırlatayım sana, yakında bir ispat konusu gelecek çünkü; "A***ER DUR KANKA ŞU PSM ÇALİP GELİM Bİ DİSCORDDA BEKLİYORLAR BENİ"

Ekli dosyayı görüntüle 59316

Ekli dosyayı görüntüle 59317

Bu ses kaydı bana ulaştı ve seni daha iyi tanımış oldum. Bekle beni fingolfin, seni tabiri caizse fok balığı gibi sıçratacağım oradan oraya.

benle güven ölçüyolar ilişkiye bak bu hikayede de yanan ben oldum fakat verdiğim güvensizlik için üzgünüm anladım ki @Tungа ve @Dr.Legendy başka dostum yok bide @yakupcan12 hepinizi seviyorum <3

Ekli dosyayı görüntüle 59313

Ekli dosyayı görüntüle 59314

Ekli dosyayı görüntüle 59316

Ekli dosyayı görüntüle 59317

oY kIYAMAM SANA :d
Sen beni ege sürüm sandın herhalde canım benim

QQNrvRi.png

y6YGoxd.png

b4q5KMo.png

nuhp78L.png

Km2i0CP.png

bu arada 37.247.99.271 root : changame adlı sunucudaki tüm verileri sildim overfalla ait foruma ait bir şey kullanma :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri