- Konular
- 327
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 1,140
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 7,289
- DevLira
- 7
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
PythonNetworkStreamPhaseLoading.cpp gönderir misin
Ekli dosyalar
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 21
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 40
- DevLira
- 0
paylaşım için teşekkürler
- Konular
- 62
- Online süresi
- 9d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 418
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 4,378
- DevLira
- 9
sorunsuz giriyorum ışınlanıyorum sistemde çalışıyor fakat karakter değiştir veya ölüp şehir atınca oyun kapanıyor.
syser
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

galiba sistemin baya elden geçmesi gerekiyor

- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,857
- DevLira
- 33
Merhabalar,
Niyetim yoktu mesaj bırakmaya, ancak insanların boş yere çaba gösterdiklerini gördükçe içim sızlıyor. Bunu yapan bir kaç gereksizin lakayt davranışları olduğunu gördükçe, ve bu davranışları bu platformda tanıdıkları bir kaç kişinin ardına sığınarak yaptıklarından adalet kavramı her ne kadar nezdinde olmasa da. Gerçek sistemin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını göstermek istedim.
- Amaç: İstemciyi kapattıktan sonra ilk açılışta gelen loaddata yani, intoyu kaldırmaktır. Yaptım diyenlerin bir çoğuna bakıyorum oyuna girmişler, ışınlanıyorlar
Yahu ışınlanarak test edilmez o, icraat ana loading'i temizlemekte..
Özetçe: Benim bıraktığım kırıntılarla bir yerlere ulaşmaya çalışan kelimedegeliştirici maalesef bu insanlar.. 
Keyifli forumlar tekrardan.
Niyetim yoktu mesaj bırakmaya, ancak insanların boş yere çaba gösterdiklerini gördükçe içim sızlıyor. Bunu yapan bir kaç gereksizin lakayt davranışları olduğunu gördükçe, ve bu davranışları bu platformda tanıdıkları bir kaç kişinin ardına sığınarak yaptıklarından adalet kavramı her ne kadar nezdinde olmasa da. Gerçek sistemin ne olduğunu ve nasıl çalıştığını göstermek istedim.
- Amaç: İstemciyi kapattıktan sonra ilk açılışta gelen loaddata yani, intoyu kaldırmaktır. Yaptım diyenlerin bir çoğuna bakıyorum oyuna girmişler, ışınlanıyorlar
Yahu ışınlanarak test edilmez o, icraat ana loading'i temizlemekte..Özetçe: Benim bıraktığım kırıntılarla bir yerlere ulaşmaya çalışan kelimede

Keyifli forumlar tekrardan.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)