zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Elbette bu mesajlardan dolayı ilgili kişiyi banlamayacağım. Fakat bu arkadaşın yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşı küçük ve çok fazla hayat tecrübesi olmayan bir kardeşimiz. Benimle karın ağrısı nedir bilmiyorum ama tam olarak "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" gibi bir durum mevcut anladığım kadarıyla. Bu seferlik bu mesajları mazur görüyorum. Ancak şu an hiçbirşey söylemiyor olmam böyle abudik gubidik tehditler ya da mesajlar devam ederse hiçbirşey yapmadan bekleyeceğim anlamına gelmesin. Kimseyle kolay kolay uğraşmam fakat benimle, forumla uğraşmaya çalışanla da sonuna kadar uğraşırım. Bunu da piyasada ki çeşitli sitelerin ya da oluşumların sahiplerine sorabilirsiniz. Bulunmam imkansız diyen arkadaşların evlerine, ailelerinin evlerine hatta işyerlerine giden yasal ihtarlar ve yine ihtarlara rağmen garip işler yapan arkadaşlara açtığım davalar mevcut. O yüzden kimse kişisel egosu için beni konuşmalarına malzeme yapmaya kalkmasın lütfen. Bu da konusu açılmışken benden uyarı olsun :)

o kadar çok yalanın varkı tek tek dökerim de değmezsin be boş adamsın @admin
arkanızdan söven adam yüzünüze cesareti yok sizin platformunuzda takılıyor :) cünkü tırtıkçı
Benle uğraşmayı bırak yoksa sen zararlı çıkarsın ben ege surum değilim karşında ki insani tanımıyorsun ona buna yardım dilenen insansın sen otur ve kendine ben hiç bir şeyim de

Ekli dosyayı görüntüle 59027

Ekli dosyayı görüntüle 59028

yardım istediğin adamı kötülemekte ne biliyim size yol verince tabi zorunuza gitti haklısınız :D 50 tlli kdosya yerine warez sorunlu şeyleri kullanma çabaları yaptıgınız şeylerden haberiniz yok güncelleme niyetine veriyorsunuz milat sahibiymiş kolpaaaaaaaaaaaaaaa

her şeyini dökerim burayada gerçekten vaktim yok senin gibi boş bir insan için.. hadi eyvallah daha ne yazsanda okurum gülerim geçerim :D

Ekli dosyayı görüntüle 59029

Ne oldu şimdi, forum sahibi kişiler arası özel mesajlarda geçen yorumlara göre ceza uygulaması mı yapacak? Yönetim tüzüğüne iktidarın yaptığı gibi yeni anayasa maddesi mi eklenecek bunun için şimdi? Korkarım bunun için yalvarmış olduğunu düşünmeye başladım bak şimdi..

Ekli dosyayı görüntüle 59033

Buna ne diyoruz peki mürekkep balığı? Ben bunları söylemedim demiyorum ki :) Halen de söylüyorum zaten gereksiz olmasın da ki neden senin gibi şahsiyetlerin olması maalesef..

Yeni kural eklememe gerek yok, birinin banlanması konusunda kanaat getirirsem banlarım. Fakat banlamayacağım tabi ki...

Elbette bu mesajlardan dolayı ilgili kişiyi banlamayacağım. Fakat bu arkadaşın yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşı küçük ve çok fazla hayat tecrübesi olmayan bir kardeşimiz. Benimle karın ağrısı nedir bilmiyorum ama tam olarak "Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış" gibi bir durum mevcut anladığım kadarıyla. Bu seferlik bu mesajları mazur görüyorum. Ancak şu an hiçbirşey söylemiyor olmam böyle abudik gubidik tehditler ya da mesajlar devam ederse hiçbirşey yapmadan bekleyeceğim anlamına gelmesin. Kimseyle kolay kolay uğraşmam fakat benimle, forumla uğraşmaya çalışanla da sonuna kadar uğraşırım. Bunu da piyasada ki çeşitli sitelerin ya da oluşumların sahiplerine sorabilirsiniz. Bulunmam imkansız diyen arkadaşların evlerine, ailelerinin evlerine hatta işyerlerine giden yasal ihtarlar ve yine ihtarlara rağmen garip işler yapan arkadaşlara açtığım davalar mevcut. O yüzden kimse kişisel egosu için beni konuşmalarına malzeme yapmaya kalkmasın lütfen. Bu da konusu açılmışken benden uyarı olsun :)

Yeni kural eklememe gerek yok, birinin banlanması konusunda kanaat getirirsem banlarım. Fakat banlamayacağım tabi ki...

Merhabalar,

Hayır, yanlışınız var. Yaşı başı yerinde gayet hayat tecrübesine sahip bir birey.

Sizinle bir karın ağrısı yok bu arkadaşın, "tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmuş ama ilgilenmemiş" oluyor aslına bakarsanız itham ettiğiniz sözün aslı.

Mesajları mazur göreceğiniz bir konu yok ki? Size itham edilmemiş, yüzünüze karşı edilmemiş, kişi ve kişiler arasında konuşmuş.
Olası bir tehdit, karalama da yok. Siz nasıl ki namusu gibi M2M koruyan insanların, onlara ait olan proje dosyalarının forum sayfanız da başkalarının yaptığı paylaşımlarına ait konularda (halen duruyor olmasına rağmen) bireysel Skype hesabınız (ksk)'a yıllar önce ısrarla (kaldırmanız yönü hk.) bir değil binlerce defa yazılmasına, ricalar da bulunulmasına rağmen, görmezden gelip duymazdan geliyorsanız. İlgili kişi ve kişiler de bireysel diyalogların da size ve/veya kuruluşunuza ait olan oyuna ait veri ve dosyaların bir kopyasının yakında paylaşılacağını belirtmiş. Bunda tehdit ve şantaj mı var?

Kaldı ki tehdit ve şantaj olarak kurgu yaptığınızı hesap edelim ne yapabilirsiniz ki? Bizim arzu hal taleplerimiz de forum sayfanız da tamamen tescili ve markası sahiplenilmiş bir projenin dosyalarının paylaşılması ve göz göre göre buna müsaade etmeniz de o halde bu markaya karşı ticari bir tehdittir, savaş ilanıdır yanılıyor muyum?

Sizinle, ya da forum sayfanız ile uğraşan kimse yok zaten olmaz da geçerli bir tehdit olarak kimsenin gördüğünü sanmıyorum. Piyasada dediğiniz, kişilerin isimlerini yazarsanız sormaya gerek kalmadan kimin ne olduğunu ve neden yasal sürece düştüğünü, hatasını vb.. hesap edebilmek, kestirebilmek zor değil.

Bulunmam diyen, kişiler mesajınızın en başında belirttiğiniz gibi hayat tecrübesi olmayan genç kardeşlerinizden birisidir. Bulmak isteyenler için, adres, mekan, ortam, şirket kimlik, gsm numarası, linkedin profillerimiz tamamı belli ve bir çok insan zaten tanıyor. Bu forumda ki kişiliği, üslubu, karakteri bozuk beş on kişi tanımamış bilmemiş sorun değil bu çok etkilemez.

İlgili mesajdan kaynaklı, herhangi bir dava, ihtar gibi bir başvurunuz olacaksa çekinmeyin. Neye göre hangi yasaya göre yapacaksınız onu da bilmiyorum.

İçerik mesajda yer alan Xenforo konusuna da küçük bir açıklık getirelim isterseniz ve bitirelim;

Kod:
Xenforo ve Invission Community'de mevcut olan API/Plugin ile yerel bir sunucu da veya local bir server'de kurulmuş olan forum yazılımı (RP) reverse proxy şeklinde kullanılarak farklı bir aynı alt yapıya sahip forumda ki mesaj geçmişleri ve içerikleri görüntülene bilmektedir. Bu bir çok forum yazılımı geliştiricisinin ve dışında bireysel art niyetli kişi ve kişilerin bildiği bir detaydır zaten. Çeşitli araçlar kullanılarak alınan ham bir veriyi local veya yerel sunucuda kullanarak farklı forumda uygulanan bir moderasyonu tersine almanızı sağlar. (Yalnızca bireysel).

Kişisel ego, forumunuz içerisinde barınanların yaptığı bir iştir. Benim bir ilgim ve alakam olmaz/olamaz.

Ek not: Adil bir davranış sergilediğiniz için (son mesajınız adına) teşekkür ederim. Kural ihlali bir durum zaten oluşturulmadı (en azından tarafımca). Zaten bu konuya, son mesajım olmuştu bir önceki ancak madem ki siz geldiniz bu mesajla da ilk ve son yorumumu yapıp konudan çekiliyorum.

Keyifli forumlar.
Esen kalın..

Aklında soru işaretleri kalmasın diye son kez ben de cevap vereyim, kendi açımdan konuyu kapatayım.

Mesajları mazur göreceğiniz bir konu yok ki? Size itham edilmemiş, yüzünüze karşı edilmemiş, kişi ve kişiler arasında konuşmuş.
Olası bir tehdit, karalama da yok. Siz nasıl ki namusu gibi M2M koruyan insanların, onlara ait olan proje dosyalarının forum sayfanız da başkalarının yaptığı paylaşımlarına ait konularda (halen duruyor olmasına rağmen) bireysel Skype hesabınız (ksk)'a yıllar önce ısrarla (kaldırmanız yönü hk.) bir değil binlerce defa yazılmasına, ricalar da bulunulmasına rağmen, görmezden gelip duymazdan geliyorsanız. İlgili kişi ve kişiler de bireysel diyalogların da size ve/veya kuruluşunuza ait olan oyuna ait veri ve dosyaların bir kopyasının yakında paylaşılacağını belirtmiş. Bunda tehdit ve şantaj mı var?

Kaldı ki tehdit ve şantaj olarak kurgu yaptığınızı hesap edelim ne yapabilirsiniz ki? Bizim arzu hal taleplerimiz de forum sayfanız da tamamen tescili ve markası sahiplenilmiş bir projenin dosyalarının paylaşılması ve göz göre göre buna müsaade etmeniz de o halde bu markaya karşı ticari bir tehdittir, savaş ilanıdır yanılıyor muyum?
Varsa bir şikayet mesajı, konuyu raporlarsın yetkili arkadaşlar inceler karar verir, işleyiş böyledir. Bana skype ya da farklı mecralardan rica etmen bir şey değiştirmiyor, kişiye özel uygulama yapmıyoruz. Görevli arkadaşlar kaldırılmasını uygun görürse kaldırır, görmezse kaldırmaz. Bana gelen talepleri genel olarak bölüm görevlisi arkadaşlara iletirim zaten, işlerine doğrudan müdahale etmem.
2. olarak istediğin dosyaları paylaşabilirsin. Hatta istersen 5-10 sene önce kullandığım şifreleri buradan ben paylaşayım. Fakat evet dosyaları paylaşacağını belirtmen bile normalde suç unsurudur bilgin olsun, ben bununla ilgili bir şey yapmayacağım, bu tarz basit işlerle uğraşmıyorum çünkü. Sadece bunu dile getirmenin bile suç olduğunu bilmen için yazdım. Herhangi bir avukat ile görüşüp bu konuda bilgi alabilirsin.
Son olarak tehdit, savaş ilanı vs gibi işler benim tarzım değil. Yaşım böyle "çocukça" işler için müsait değil. Ben seni tanımıyorum bile, bahsettiğin konuya bile vakıf değilim. Günde bir ton mesaj geliyor, her birini aklımda tutup düşmanlık beslediğimi düşünüyorsun sanırım.

Sizinle, ya da forum sayfanız ile uğraşan kimse yok zaten olmaz da geçerli bir tehdit olarak kimsenin gördüğünü sanmıyorum. Piyasada dediğiniz, kişilerin isimlerini yazarsanız sormaya gerek kalmadan kimin ne olduğunu ve neden yasal sürece düştüğünü, hatasını vb.. hesap edebilmek, kestirebilmek zor değil.
Bir başka tecrübesiz olduğun konu bu. Bilmediğin konular hakkında sanmıyorum vb gibi ifadeler kullanınca bilgili görünmüyor, aksine komik görünüyorsun. Nelerle ve kimlerle uğraştığımız ile ilgili en ufak bir fikrin bile yok :) Bu internet sitesi oyun sektöründe pek çok konuda sözü geçen, ağırlığı olan bir sitedir. Hemen hemen tüm oyun firmalarıyla en üst seviyeden birebir iletişim halindedir. Kaldı ki bu konudan bağımsız hiç durmadan foruma saldıran tipleri saymıyorum bile. Yeni internet sitesi açan saldırır, yeni oyun açan rakibi reklam yapamasın diye saldırır, forumda dosyası paylaşıldı diye saldırır. Hazımsızlık için sebep çok. Fakat haklı olduğun birşeyi söyliyeyim biz kimse için tehdit değiliz, yıllarca karşımıza pek çok rakip site açıldı hepsi kapanıp gitti, biz devam ediyoruz. Çünkü diğerleri gibi yükselmek için sağa sola saldırmayı değil, kendi işimize bakmayı seçtik. Zaten uzun yıllardır bizimle olan arkadaşlar yaşadığımız süreçleri hatırlayacaklardır.

İsim vermeyeceğim fakat piyasada hile işleriyle uğraşan kişi ve sitelerin önemli bir kısmı ile yasal yollardan gerekeni yaptık. Hatta bir kısmını öncelikle telefon numarasını bulup arayarak güzel bir dile uyardım, tatlıya bağladık. Dediğim gibi önceliğim karşı tarafa zarar vermek olmadı hiçbir zaman, ama biz zarar görmeye başlarsak elbette kendimizi yasal yollardan savunuruz.

Bulunmam diyen, kişiler mesajınızın en başında belirttiğiniz gibi hayat tecrübesi olmayan genç kardeşlerinizden birisidir. Bulmak isteyenler için, adres, mekan, ortam, şirket kimlik, gsm numarası, linkedin profillerimiz tamamı belli ve bir çok insan zaten tanıyor. Bu forumda ki kişiliği, üslubu, karakteri bozuk beş on kişi tanımamış bilmemiş sorun değil bu çok etkilemez.

İlgili mesajdan kaynaklı, herhangi bir dava, ihtar gibi bir başvurunuz olacaksa çekinmeyin. Neye göre hangi yasaya göre yapacaksınız onu da bilmiyorum.
Hangi şartlarda yasal yollara başvurduğumu önceki mesajımda belirttim. Bu konuda da zaten şahıs olarak ben değil, şirket avukatım ilgileniyor. Her önüne gelene dava açmıyoruz. Bize zarar vermeye çalışan arkadaşlarla derdimiz. Oturup bizi her tehdit edene, her küfür edene dava açmaya kalkmıyoruz. Gerekli gördüğümüz yerde hakkımızı yasal olarak ararız. Konuyu daha fazla şahsi algılamaman dileğiyle.

Ne oldu şimdi, forum sahibi kişiler arası özel mesajlarda geçen yorumlara göre ceza uygulaması mı yapacak? Yönetim tüzüğüne iktidarın yaptığı gibi yeni anayasa maddesi mi eklenecek bunun için şimdi? Korkarım bunun için yalvarmış olduğunu düşünmeye başladım bak şimdi..

Ekli dosyayı görüntüle 59033

Buna ne diyoruz peki mürekkep balığı? Ben bunları söylemedim demiyorum ki :) Halen de söylüyorum zaten gereksiz olmasın da ki neden senin gibi şahsiyetlerin olması maalesef..

Herkesin duası kabul olmuş olsa benim duam 2017 yıllarında kabul edilirdi bazı insanları gerçekten anlamış değilim çoğu kişi bu forum hakkında şöyle böyle demeye devam ediyor ama kimse demiyorki forumun kapanmasını isteyen kişiler hala forumda aktif takılıyorlar niye zamanında bende sordum kendime neden hala buradasın bunu bilmenizini isterim gercek hayatta nasil bir aileniz varsa buradada aynı şekilde bir aileniz var sevdiğiniz kişiler var burada coderlik yapip 2017 de yardim isteyen cok kisi biliyorum o yüzden gözünüzü açın yediğiniz kaba tükürmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri