- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adam daha Python uzmanı ama ekleyemiyor ne Python ne source hazır anlatım bide gelip benim uzmanım yabancı diyor,

- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
Yol verene kadar yalamadığın yer kalmadı admini tanımam etmem sen ne dersen evet kesinlikle evet hıhı diyip geçiştirdim uza hadiNe oldu şimdi, forum sahibi kişiler arası özel mesajlarda geçen yorumlara göre ceza uygulaması mı yapacak? Yönetim tüzüğüne iktidarın yaptığı gibi yeni anayasa maddesi mi eklenecek bunun için şimdi? Korkarım bunun için yalvarmış olduğunu düşünmeye başladım bak şimdi..
Ekli dosyayı görüntüle 59033
Buna ne diyoruz peki mürekkep balığı? Ben bunları söylemedim demiyorum kiHalen de söylüyorum zaten gereksiz olmasın da ki neden senin gibi şahsiyetlerin olması maalesef..
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,304
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,942
- DevLira
- 63
Ne diyom işte ona buna beyfendi efendim gibi cümlelerle gidiyor Ya ben bunlardan çok gördüm dil varya dil onunla bişeyler yapacagını sanıyor almış yanınada benim eskittiklerimi ben olmaya çalışıyor ah tayfun ah senin harcınmı metin2 git çoluk çocugun varsa onlarla ilgilen evinin reisi ol burda millete yalan konuşarak bişey yapamassın sazanları kandırırsında yemeyecek çok adam var ha tayfun gelmişsin bana benim aksanıma mahalle ağzı diyorsun kurban ol sen bu mahalle ağzına tayfun sokaklarda büyüdük senin gibi el bebek gel bebek yetişmedik zorluk nedir biliriz şimdi git kendince benim artıgımla bişey yapmaya çalış tayfunSana şu an o kadar katılıyorum kinasıl hislerime tercümansın 150 bin tl ile milatta giricek miş gel ortaklaşa ikarus alalım diyorum 250 TL eksik diyorum sen ver maalesef ekibimde e o kadar para yok bende de yok diyor çöpcü işşiz gücsüz baba evinde yaşayan biri işte işi gücü profosyonel yalan o kadar çok yalanını yakaladım kiEkli dosyayı görüntüle 59031Ekli dosyayı görüntüle 59032Ekli dosyayı görüntüle 59034
Ekibindekilerede pek güvenme ne çıkacagı belli olmaz xD- Katılım
- 4 May 2018
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,304
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,942
- DevLira
- 63
Yoo anayasa kural çıkarmayacak girecek seni banlayacak çıkacak kim adama hesap soracak ?Ne oldu şimdi, forum sahibi kişiler arası özel mesajlarda geçen yorumlara göre ceza uygulaması mı yapacak? Yönetim tüzüğüne iktidarın yaptığı gibi yeni anayasa maddesi mi eklenecek bunun için şimdi? Korkarım bunun için yalvarmış olduğunu düşünmeye başladım bak şimdi..
Ekli dosyayı görüntüle 59033
Buna ne diyoruz peki mürekkep balığı? Ben bunları söylemedim demiyorum kiHalen de söylüyorum zaten gereksiz olmasın da ki neden senin gibi şahsiyetlerin olması maalesef..
- Konular
- 44
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 463
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 2,631
- DevLira
- 51
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@Euro Marcovic

0 martysamaya kurdum 5 dakıka
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)