C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kanka c++ tarafı var eksik yükler sürekli her şeyi bırak paylaşılanı kullan 3.5 değilde 6.5 saniye olsun 1 dakıkadan iyidir :D

0712 00:51:06045 :: RaceManager::CreateRace : Race 0 already created

La eksikleri tamamladım oyuna girerken sunucuya bağlandın diyor client kapanıyor sonra syser bu ne alaka

Belli değilmi işte toplamış piyasada ne kadar Çer çöp şey varsa eklemiş filesime benim filesimi kullanarak bana laf atması bu her zaman yaşadıgım bir olay doğal karşılıyorum @teatone sen bir hiçsin bu forumdada durmayı haketmiyorsun @admin Sizleri tehdit eden bu şahıs hakkında umarım gereğini yaparsınız çoluk çocukla oyna dur tayfunn tayfun ah tayfun bi ufak şey için komple sistemi kaldıran tayfun o eski halinde soğuma süresi evet bozuktu :D Düzelteydi şu prof yazılımcıların

0712 00:51:06045 :: RaceManager::CreateRace : Race 0 already created

La eksikleri tamamladım oyuna girerken sunucuya bağlandın diyor client kapanıyor sonra syser bu ne alaka
Bende aynı şey var bakıyorum şu an çözüp yeni paket yaz

Belli değilmi işte toplamış piyasada ne kadar Çer çöp şey varsa eklemiş filesime benim filesimi kullanarak bana laf atması bu her zaman yaşadıgım bir olay doğal karşılıyorum @teatone sen bir hiçsin bu forumdada durmayı haketmiyorsun @admin Sizleri tehdit eden bu şahıs hakkında umarım gereğini yaparsınız çoluk çocukla oyna dur tayfunn tayfun ah tayfun bi ufak şey için komple sistemi kaldıran tayfun o eski halinde soğuma süresi evet bozuktu :D Düzelteydi şu prof yazılımcıların
Sana şu an o kadar katılıyorum ki 😂😂 nasıl hislerime tercümansın 150 bin tl ile milatta giricek miş gel ortaklaşa ikarus alalım diyorum 250 TL eksik diyorum sen ver maalesef ekibimde e o kadar para yok bende de yok diyor çöpcü işşiz gücsüz baba evinde yaşayan biri işte işi gücü profosyonel yalan o kadar çok yalanını yakaladım ki
Screenshot_20210712_005619_com.discord.jpg
Screenshot_20210712_005624_com.discord.jpg
Screenshot_20210712_005619_com.discord.jpg

o kadar çok yalanın varkı tek tek dökerim de değmezsin be boş adamsın @admin
arkanızdan söven adam yüzünüze cesareti yok sizin platformunuzda takılıyor :) cünkü tırtıkçı
Benle uğraşmayı bırak yoksa sen zararlı çıkarsın ben ege surum değilim karşında ki insani tanımıyorsun ona buna yardım dilenen insansın sen otur ve kendine ben hiç bir şeyim de

Ekli dosyayı görüntüle 59027

Ekli dosyayı görüntüle 59028

yardım istediğin adamı kötülemekte ne biliyim size yol verince tabi zorunuza gitti haklısınız :D 50 tlli kdosya yerine warez sorunlu şeyleri kullanma çabaları yaptıgınız şeylerden haberiniz yok güncelleme niyetine veriyorsunuz milat sahibiymiş kolpaaaaaaaaaaaaaaa

her şeyini dökerim burayada gerçekten vaktim yok senin gibi boş bir insan için.. hadi eyvallah daha ne yazsanda okurum gülerim geçerim :D

Ekli dosyayı görüntüle 59029

Ne oldu şimdi, forum sahibi kişiler arası özel mesajlarda geçen yorumlara göre ceza uygulaması mı yapacak? Yönetim tüzüğüne iktidarın yaptığı gibi yeni anayasa maddesi mi eklenecek bunun için şimdi? Korkarım bunun için yalvarmış olduğunu düşünmeye başladım bak şimdi..

1626040699296.png

Buna ne diyoruz peki mürekkep balığı? Ben bunları söylemedim demiyorum ki :) Halen de söylüyorum zaten gereksiz olmasın da ki neden senin gibi şahsiyetlerin olması maalesef..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri