noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@CuRSED__

Çekirdekleri sen al.

tenor.gif

eksik olan kısımları rkPlayer.SetRace(MainChrPacket.wRaceNum); olarak değiştirin, psm'yi de kendinize göre düzenleyin
karakter seçme, yaratma, krallık oluşturma giriş ışınlanma gibi yerlerde çok hızlı çalışmakta
Heh bak adam demek istediğimi dün yaptıgımı yapmış

rkPlayer.SetRace(MainChrPacket.wRaceNum)

bunu böyle yapın + olarak MainChrPacket bundan hata alacaksınız böyle mainChrPacket yapın

Kaynak koda hakim olamamam eksik olduğundan değil, hatalı eklememden kaynaklı :)
Ayrıca değerli bir dostun vasıtası ile eksiksiz eklendi ve sorunsuz çalışıyor :) Ben tırtıkçı değilim oyun açıp 2 saat sonra patlamadım hiç o yüzden sağlam basmanı öneririm adımlarını.

bence de bırak bu ayakları :D tırtıkçısın elinde yabancilardan yalvar yakar aldığın dosyalarla hava atıyorsun bir hiçsin :) milat sahibiyim diyip warezdeki milati kullanıp milelte ayaak yapman baştan aşaği 2 haftadir tanıyorum seni ve fazla bile bomboş bir insansin :D

eksik olan kısımları rkPlayer.SetRace(MainChrPacket.wRaceNum); olarak değiştirin, psm'yi de kendinize göre düzenleyin
karakter seçme, yaratma, krallık oluşturma giriş ışınlanma gibi yerlerde çok hızlı çalışmakta
sorun bu degilki asil mesele clienti ilk actigin zaman basliyor

Clienti kapatip tekrar actiginda loginden oyuna kadar gecen sure 3.7 saniye degilse ya da en basitti o hızlı yukleme orda olmuyorsa sisteme sorunsuz diyemezsin oyun yuklrme yaptiktan sonra isinlamalarda karakter atmalarda zaten klasik psm de cok hizli yorum yaparken dikkatli yorum yapmak gerekiyor 2 sayfadir yapilan tartisma bu yuzden ya zaten bir gif atinda bakalım ama masa üstünden oyuna giris yapın ilk sonrasını gösterin hali hazirda datasi yüklenen intoyu degil

bence de bırak bu ayakları :D tırtıkçısın elinde yabancilardan yalvar yakar aldığın dosyalarla hava atıyorsun bir hiçsin :) milat sahibiyim diyip warezdeki milati kullanıp milelte ayaak yapman baştan aşaği 2 haftadir tanıyorum seni ve fazla bile bomboş bir insansin :D
Bos dediğin insanın elinde bulunan psm çalma hayallerini kurarken cok iyiydin demi sen cok gevşek birisin yusuuuf ikimizde bilioz yapma knk :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri