- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,305
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 63
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Playerraceyi bulamadığı için böyle yapıyor büyük ihtimal deaktif bıraktın onun yerine packet.h kısmına bak rwRace gibi bişey olacak onu çektirorjinal race derken
- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,872
- DevLira
- 33
Mevcut dosyalar hiç bir şekilde kullanılamaz. Belki uydurma yapılarak randımansız bir şekilde bir ihtimal..
Bu sistemin doğru olanında, packet.h ve packet_info dosyalarının yanı sıra EterLib, introloading, uiaffect gibi bir çok dosyada düzenleme yapılmaktadır.
Tahmin edeceğiniz üzere, packet.h dosyasında düzenleme gerekeceğinden haliyle ister istemez, Server SDK üzerinde de ekleme çıkarma yapılması gerekiyor, buna örnek olarak SetPlayerRace verilebilir. Yine aynı şekilde, input_login.cpp, input_db.cpp, input_main ve input.cpp dosyaları da buna dahil.
Yine aynı şekilde, uiscript ve loading'i tamamen kaldıran bazı önemli veriler de eksik şekil de görüldüğü gibi;
Tam ve eksiksiz hali:
Söylemem o ki, benimle çalışıp, dosya araklayıp kendini buraya can havli ile atanlar konuyu paylaşan gibi artık (kovduğum her kim ise) ancak benden dosya diye aldığı yarım yamalak kırıntıları paylaşırlar.
Bu kırıntıları da, kendisini geliştirici adı altında besleyen ancak alakası olmayan bazıları tırtıklarlar.
Esen kalın.
Bu sistemin doğru olanında, packet.h ve packet_info dosyalarının yanı sıra EterLib, introloading, uiaffect gibi bir çok dosyada düzenleme yapılmaktadır.
Tahmin edeceğiniz üzere, packet.h dosyasında düzenleme gerekeceğinden haliyle ister istemez, Server SDK üzerinde de ekleme çıkarma yapılması gerekiyor, buna örnek olarak SetPlayerRace verilebilir. Yine aynı şekilde, input_login.cpp, input_db.cpp, input_main ve input.cpp dosyaları da buna dahil.
Yine aynı şekilde, uiscript ve loading'i tamamen kaldıran bazı önemli veriler de eksik şekil de görüldüğü gibi;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tam ve eksiksiz hali:
Söylemem o ki, benimle çalışıp, dosya araklayıp kendini buraya can havli ile atanlar konuyu paylaşan gibi artık (kovduğum her kim ise) ancak benden dosya diye aldığı yarım yamalak kırıntıları paylaşırlar.
Bu kırıntıları da, kendisini geliştirici adı altında besleyen ancak alakası olmayan bazıları tırtıklarlar.

Esen kalın.
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,305
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 63
Anlıyorum x Forumundaki bu sistemde ne eksik varsa yardım istemenden xDMevcut dosyalar hiç bir şekilde kullanılamaz. Belki uydurma yapılarak randımansız bir şekilde bir ihtimal..
Tam ve eksiksiz hali:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Esen kalın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 121
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 458
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 3,872
- DevLira
- 33
Kaynak koda hakim olamamam eksik olduğundan değil, hatalı eklememden kaynaklıAnlıyorum x Forumundaki bu sistemde ne eksik varsa yardım istemenden xD

Ayrıca değerli bir dostun vasıtası ile eksiksiz eklendi ve sorunsuz çalışıyor
Ben tırtıkçı değilim oyun açıp 2 saat sonra patlamadım hiç o yüzden sağlam basmanı öneririm adımlarını.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 229
- Online süresi
- 10mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 1,305
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 289
- MmoLira
- 3,945
- DevLira
- 63
Aa ne tesadüfse bu konuda ne eksikse sende onu mu hatalı ekledin :d Bırakın bence şu ayaklarıKaynak koda hakim olamamam eksik olduğundan değil, hatalı eklememden kaynaklı![]()
Ayrıca değerli bir dostun vasıtası ile eksiksiz eklendi ve sorunsuz çalışıyorBen tırtıkçı değilim oyun açıp 2 saat sonra patlamadım hiç o yüzden sağlam basmanı öneririm adımlarını.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)