C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

client optimization 2021-07-14

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan malin493
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 160
  • Görüntüleme Görüntüleme 33K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

orjinal race derken
Playerraceyi bulamadığı için böyle yapıyor büyük ihtimal deaktif bıraktın onun yerine packet.h kısmına bak rwRace gibi bişey olacak onu çektir

Mevcut dosyalar hiç bir şekilde kullanılamaz. Belki uydurma yapılarak randımansız bir şekilde bir ihtimal..

Bu sistemin doğru olanında, packet.h ve packet_info dosyalarının yanı sıra EterLib, introloading, uiaffect gibi bir çok dosyada düzenleme yapılmaktadır.

Tahmin edeceğiniz üzere, packet.h dosyasında düzenleme gerekeceğinden haliyle ister istemez, Server SDK üzerinde de ekleme çıkarma yapılması gerekiyor, buna örnek olarak SetPlayerRace verilebilir. Yine aynı şekilde, input_login.cpp, input_db.cpp, input_main ve input.cpp dosyaları da buna dahil.

Yine aynı şekilde, uiscript ve loading'i tamamen kaldıran bazı önemli veriler de eksik şekil de görüldüğü gibi;

Tam ve eksiksiz hali:

Söylemem o ki, benimle çalışıp, dosya araklayıp kendini buraya can havli ile atanlar konuyu paylaşan gibi artık (kovduğum her kim ise) ancak benden dosya diye aldığı yarım yamalak kırıntıları paylaşırlar.

Bu kırıntıları da, kendisini geliştirici adı altında besleyen ancak alakası olmayan bazıları tırtıklarlar. ;)

Esen kalın.

Mevcut dosyalar hiç bir şekilde kullanılamaz. Belki uydurma yapılarak randımansız bir şekilde bir ihtimal..

Bu sistemin doğru olanında, packet.h ve packet_info dosyalarının yanı sıra EterLib, introloading, uiaffect gibi bir çok dosyada düzenleme yapılmaktadır.

Tahmin edeceğiniz üzere, packet.h dosyasında düzenleme gerekeceğinden haliyle ister istemez, Server SDK üzerinde de ekleme çıkarma yapılması gerekiyor, buna örnek olarak SetPlayerRace verilebilir. Yine aynı şekilde, input_login.cpp, input_db.cpp, input_main ve input.cpp dosyaları da buna dahil.

Yine aynı şekilde, uiscript ve loading'i tamamen kaldıran bazı önemli veriler de eksik şekil de görüldüğü gibi;

Tam ve eksiksiz hali:

Söylemem o ki, benimle çalışıp, dosya araklayıp kendini buraya can havli ile atanlar konuyu paylaşan gibi artık (kovduğum her kim ise) ancak benden dosya diye aldığı yarım yamalak kırıntıları paylaşırlar.

Bu kırıntıları da, kendisini geliştirici adı altında besleyen ancak alakası olmayan bazıları tırtıklarlar. ;)

Esen kalın.
Anlıyorum x Forumundaki bu sistemde ne eksik varsa yardım istemenden xD

Moderatör tarafında düzenlendi:
Anlıyorum x Forumundaki bu sistemde ne eksik varsa yardım istemenden xD
Kaynak koda hakim olamamam eksik olduğundan değil, hatalı eklememden kaynaklı :)
Ayrıca değerli bir dostun vasıtası ile eksiksiz eklendi ve sorunsuz çalışıyor :) Ben tırtıkçı değilim oyun açıp 2 saat sonra patlamadım hiç o yüzden sağlam basmanı öneririm adımlarını.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaynak koda hakim olamamam eksik olduğundan değil, hatalı eklememden kaynaklı :)
Ayrıca değerli bir dostun vasıtası ile eksiksiz eklendi ve sorunsuz çalışıyor :) Ben tırtıkçı değilim oyun açıp 2 saat sonra patlamadım hiç o yüzden sağlam basmanı öneririm adımlarını.
Aa ne tesadüfse bu konuda ne eksikse sende onu mu hatalı ekledin :d Bırakın bence şu ayakları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri