- Konular
- 1,033
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 3mo 27d
- Reaksiyon Skoru
- 1,970
- Altın Konu
- 343
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 287
- MmoLira
- 3,408
- DevLira
- 12
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu forumum güzelim sayfalarını,hep bozuk fileslerle kirletiyorsunuz..Genel olarak diyorum,herkesi kastediyorum..Soruyorum size ! niye hep eksik,çalışmayan,filesleri paylaşıyorsunuz..?..İnsanları sersem yerinemi koymak mı niyetiniz, yada isim,reklam yapmakmı..? Bana kızmayın sakın,doğrusu bu..Biri birinden çarpıyor süslüyor boyama yapıyor buraya yerleştiriyor..ne efendim benim files..Arkadaşlar paylaşım yapdığımız zaman hatasız kusursuz olmalı..ki insanlar faydalansın..Fileslerin çoğunu indirmişimdir...hep eksik, düzeltiyorsun bir tarafını diyer tarafı patlıyor..Neyse arkadaşlar biraz özenmenizi temeni ediyorum..Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam..
- Konular
- 66
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 336
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 753
- DevLira
- 3
Link çalışmıyor
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3mo 4d
- Reaksiyon Skoru
- 613
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 2,900
- DevLira
- 42
tekrar deneLink çalışmıyor
- Konular
- 9
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 9d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 6 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 131
- DevLira
- 6
Yalan bari soyleme kanit at bakayim.Not olarak yaz bari oyun açtım test için 1200 onlineede coğu sistem kaldırılmasına rağmen offshopsuz core ve cpu şişme leri var kullanacaklar kesinlikle dikkat etsin
- Konular
- 146
- Çözüm
- 20
- Online süresi
- 6mo 15d
- Reaksiyon Skoru
- 1,776
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 284
- MmoLira
- 3,316
- DevLira
- 16
Ama kafamız nasıl güzel biliyomusunBu forumum güzelim sayfalarını,hep bozuk fileslerle kirletiyorsunuz..Genel olarak diyorum,herkesi kastediyorum..Soruyorum size ! niye hep eksik,çalışmayan,filesleri paylaşıyorsunuz..?..İnsanları sersem yerinemi koymak mı niyetiniz, yada isim,reklam yapmakmı..? Bana kızmayın sakın,doğrusu bu..Biri birinden çarpıyor süslüyor boyama yapıyor buraya yerleştiriyor..ne efendim benim files..Arkadaşlar paylaşım yapdığımız zaman hatasız kusursuz olmalı..ki insanlar faydalansın..Fileslerin çoğunu indirmişimdir...hep eksik, düzeltiyorsun bir tarafını diyer tarafı patlıyor..Neyse arkadaşlar biraz özenmenizi temeni ediyorum..Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)