ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

M2KSF 2.0.0 OFFİCİAL SERVER FİLES

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan R͏oku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu forumum güzelim sayfalarını,hep bozuk fileslerle kirletiyorsunuz..Genel olarak diyorum,herkesi kastediyorum..Soruyorum size ! niye hep eksik,çalışmayan,filesleri paylaşıyorsunuz..?..İnsanları sersem yerinemi koymak mı niyetiniz, yada isim,reklam yapmakmı..? Bana kızmayın sakın,doğrusu bu..Biri birinden çarpıyor süslüyor boyama yapıyor buraya yerleştiriyor..ne efendim benim files..Arkadaşlar paylaşım yapdığımız zaman hatasız kusursuz olmalı..ki insanlar faydalansın..Fileslerin çoğunu indirmişimdir...hep eksik, düzeltiyorsun bir tarafını diyer tarafı patlıyor..Neyse arkadaşlar biraz özenmenizi temeni ediyorum..Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam..

Link çalışmıyor

Not olarak yaz bari oyun açtım test için 1200 onlineede coğu sistem kaldırılmasına rağmen offshopsuz core ve cpu şişme leri var kullanacaklar kesinlikle dikkat etsin
Yalan bari soyleme kanit at bakayim.

Bu forumum güzelim sayfalarını,hep bozuk fileslerle kirletiyorsunuz..Genel olarak diyorum,herkesi kastediyorum..Soruyorum size ! niye hep eksik,çalışmayan,filesleri paylaşıyorsunuz..?..İnsanları sersem yerinemi koymak mı niyetiniz, yada isim,reklam yapmakmı..? Bana kızmayın sakın,doğrusu bu..Biri birinden çarpıyor süslüyor boyama yapıyor buraya yerleştiriyor..ne efendim benim files..Arkadaşlar paylaşım yapdığımız zaman hatasız kusursuz olmalı..ki insanlar faydalansın..Fileslerin çoğunu indirmişimdir...hep eksik, düzeltiyorsun bir tarafını diyer tarafı patlıyor..Neyse arkadaşlar biraz özenmenizi temeni ediyorum..Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam..
Ama kafamız nasıl güzel biliyomusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri