Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar sevgili turkmmo ailesi
Ben furkan uzun zamandır aklımda olan bi projeyi yapmak istiyorum ancak nereden baslıyacagımı siz degerli abi ve kardeşlerimden ogrenmek ıstıyorum .
Kısaca anlatmak gerekırse bana 1 105 veya 1 99 files lazım ancak bu fıleslerde ıstedıgım gibi oynama yapmak istiyorum a dan z ye
Bunun için onerebılecegınız bi files varmıdır Şimdiden hepinize teşşekür ederim iyi forumlar
Ben furkan uzun zamandır aklımda olan bi projeyi yapmak istiyorum ancak nereden baslıyacagımı siz degerli abi ve kardeşlerimden ogrenmek ıstıyorum .
Kısaca anlatmak gerekırse bana 1 105 veya 1 99 files lazım ancak bu fıleslerde ıstedıgım gibi oynama yapmak istiyorum a dan z ye
Bunun için onerebılecegınız bi files varmıdır Şimdiden hepinize teşşekür ederim iyi forumlar
Yani acık konusmak gerekıyorsa ucretlı uygun gelırse ucretlı olabılır Bütçe fazla gelırse ücretsiz önerınızı dıkkate alayım Cunkı ben bu ıste kendımı gelıstırmek sızlerle beraber bişeyler yapmak isterim .ücretli arıyorsan sourceli şekilde uygun bir fiyata bırakabilirim ama files 1-120 / 55-120 uyarlanabilir
ücretsiz diyorsan razuningv4ün güncel sürümünü indir sıfırdan kendin ekle sistemleri önerebileceğim tek files o var
Yani acık konusmak gerekıyorsa ucretlı uygun gelırse ucretlı olabılır Bütçe fazla gelırse ücretsiz önerınızı dıkkate alayım Cunkı ben bu ıste kendımı gelıstırmek sızlerle beraber bişeyler yapmak isterim . Ücretsiz dediğinizin linkini atma şansınız varmı bi kontrol etmek isterim
discord m.fatihagar#7409Yani acık konusmak gerekıyorsa ucretlı uygun gelırse ucretlı olabılır Bütçe fazla gelırse ücretsiz önerınızı dıkkate alayım Cunkı ben bu ıste kendımı gelıstırmek sızlerle beraber bişeyler yapmak isterim .
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)