melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Source Üzerinde Açık Taraması

5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tersine mühendislik için harika bir konu olmuş. Artık files satıcıları açık koymayı bilmiyorsa bile öğrenmiş oldu. :target:
kodlama bilmeyen adamın kullanabileceği max kodlar bunlar sorun olcağını sanmıyorum yarın birgün server patladiğinda illaki nedenini araştıranlar olacak ve bu konuyu bulup açığı kapatacak

Paylaşım için teşekkürler..

kodlama bilmeyen adamın kullanabileceği max kodlar bunlar sorun olcağını sanmıyorum yarın birgün server patladiğinda illaki nedenini araştıranlar olacak ve bu konuyu bulup açığı kapatacak
o zaman, kaynak kodsuz dosya alanlar seri üzgün atsın. patlayan serverın, açığı düzelttikten sonra aynı seyirde gideceğini düşünmüyorum. forumda bir tane açık koyma konusu yok, açık kapatma konuları var. sözüm meclisten dışarı, para ile dosya alıp para katlarım diye düşünenler daha çok şikayet konusu açacak.

keşke insanlar gerçekten bu kadar masum olsa

o zaman, kaynak kodsuz dosya alanlar seri üzgün atsın. patlayan serverın, açığı düzelttikten sonra aynı seyirde gideceğini düşünmüyorum. forumda bir tane açık koyma konusu yok, açık kapatma konuları var. sözüm meclisten dışarı, para ile dosya alıp para katlarım diye düşünenler daha çok şikayet konusu açacak.

İçimden geldi.

Mmomt2 de panel açığı bulup 30-40k para kaldırdığım günler aklıma geldi aga beee...

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri