- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
açıkları bir bir nasıl kullanacaklarınıda gösterebilirim sorun yok o konuda, kaynak dosyasız files alanlara yapacak tek bir şey var command_log içini kontrol edip eğer kod ile kapatılmışsa oraya düşer zaten bunu files aldığı kişiye bildirmek. normal files satıcısı veya hosting olması farketmez yapmıyorum açığı düzeltmeyecem diye birşey yok. hertürlü o hatayı düzeltecek para verildiyse dosya artık alanındır eğer yapmazsa da satın alan kişi mahkemeye başvurabilir benim görüşüm böyleo zaman, kaynak kodsuz dosya alanlar seri üzgün atsın. patlayan serverın, açığı düzelttikten sonra aynı seyirde gideceğini düşünmüyorum. forumda bir tane açık koyma konusu yok, açık kapatma konuları var. sözüm meclisten dışarı, para ile dosya alıp para katlarım diye düşünenler daha çok şikayet konusu açacak.
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 18h
- Reaksiyon Skoru
- 9,275
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,333
- DevLira
- 74
command_log malesef gm komutlarını tutuyor. bir debugger ile cmd fonksiyonlarını kurcalamak gerekir.açıkları bir bir nasıl kullanacaklarınıda gösterebilirim sorun yok o konuda, kaynak dosyasız files alanlara yapacak tek bir şey var command_log içini kontrol edip eğer kod ile kapatılmışsa oraya düşer zaten bunu files aldığı kişiye bildirmek. normal files satıcısı veya hosting olması farketmez yapmıyorum açığı düzeltmeyecem diye birşey yok yapacak para verildiyse dosya artık alanındır eğer yapmazsa da satın alan kişi mahkemeye başvurabilir benim görüşüm böyle
- Konular
- 49
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 437
- DevLira
- 15
dediğim gibi eğer başka çözümler bilen varsa yorum olarak belirttiği takdir de konuya eklerim ve bu sorunu ufakta olsa çözmüş oluruzcommand_log malesef gm komutlarını tutuyor. bir debugger ile cmd fonksiyonlarını kurcalamak gerekir.
- Konular
- 19
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 16d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 46
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 51
- MmoLira
- 134
- DevLira
- 6
güncel
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)