HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
mantıken bakarsanız tüm karakterlerin skilleri içinde geçerli olması lazım. DİPİN NOTUNUN NOTUNUN NOTU (KODLARA BAKTIM :d)mantıken bakarsanız ninja nın görünmezlik ve hızlı koşma skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTUNUN NOTU ( KODLARA BAKMADIM)
mantıken bakarsanız sura nın skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTU( KODLARA BAKMADIM)hava kılıcınada çalışıyordur mantıken doğrumu ?
mantıken bakarsanız ninja nın görünmezlik ve hızlı koşma skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTUNUN NOTU ( KODLARA BAKMADIM)mantıken bakarsanız sura nın skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTU( KODLARA BAKMADIM)
teşekkürler kral
mantıken bakarsanız sura nın skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTU( KODLARA BAKMADIM)hava kılıcınada çalışıyordur mantıken doğrumu ?
mantıken bakarsanız ninja nın görünmezlik ve hızlı koşma skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTUNUN NOTU ( KODLARA BAKMADIM)mantıken bakarsanız sura nın skillerinde de çalışması lazım. DİPİN NOTU( KODLARA BAKMADIM)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)