- Konular
- 878
- Online süresi
- 4ay 23g
- Reaksiyon Skoru
- 1,876
- Altın Konu
- 244
- Başarım Puanı
- 314
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 17 Gün
- MmoLira
- 15,837
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Geçen hafta biontech aşısı yaptırdım. Tek dozda bile sinovactan daha iyi ve yurtdışı çıkışlarında biontech zorunluluğu var. Birde malum alman teknolojisi bu durumları göz önünde bulundurarak oldum. Ailem de aşı oldu ancak onların döneminde sadece sinovac olduğu için malum onlar sinovac aşısından yaptırdılar. Sonuç olarak ne onlarda birşey var nede bende yurtdışına çıkacaksanız biontech zorunluluğu var. Birde tablonun diğer kısmına bakmak lazım evet aşı olduk ama bundan sonrası için hayatımızda sürekli olacak mı ? Bir kızamık bir suçiçeği aşısı gibi mi olacak? Ve geçmişte bilenleriniz vardır Amerika’nın hibe olarak verdiği süt tozlarının ülkemizde zorunlu olarak okullarda kaynatılarak çocuklara içirildiği dönemlerin çocuklarında Anadolu’da çocuk felci başladı. Ve biz ülke olarak sonra Amerika’dan çocuk felci aşısı almaya başladık ben bu durumun benzerinin tekrar yaşanmasından korkuyorum. Ancak elimizden gelen birşey yok malum olarak sağlığımızın şuanki durumunu düşünerek yaptırdık. Hakkımızda hayırlısı diyelim.
- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,224
- DevLira
- 122
Biontech aşısı oldum bende sadece 2 gün aşı yeri ağrı yaptı bunun olma ihtimali zaten %80 miş bende başka birşey olmadı fakat komşumun tek gözü aşıdan yarım saat sonra kör oldu 28 yaşındaydı.
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 612
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,897
- DevLira
- 42
emre ne diyon olumBiontech aşısı oldum bende sadece 2 gün aşı yeri ağrı yaptı bunun olma ihtimali zaten %80 miş bende başka birşey olmadı fakat komşumun tek gözü aşıdan yarım saat sonra kör oldu 28 yaşındaydı.
- Konular
- 714
- Online süresi
- 6ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 2,107
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 9 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 26,224
- DevLira
- 122
Maalesef doğru 3 5 yıl sonra kısırlık ve kalp olaylarının doğru olabilme ihtimali inşallah yoktur. Geçen günlerde yapılan bir açıklaması ama da bilimsel ve mantıksallığın dışında komplikasyonlar görünüyor diyorlar sonunuz hayır olsun annemde oldu birşey olmadı 1. Dozlarımız tamam 2. Hakkında şüpheliyimemre ne diyon olum
- Konular
- 66
- Online süresi
- 3ay 4g
- Reaksiyon Skoru
- 612
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 5 Yıl 1 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 2,897
- DevLira
- 42
olsan bir dert olmasan bir dert hacıMaalesef doğru 3 5 yıl sonra kısırlık ve kalp olaylarının doğru olabilme ihtimali inşallah yoktur. Geçen günlerde yapılan bir açıklaması ama da bilimsel ve mantıksallığın dışında komplikasyonlar görünüyor diyorlar sonunuz hayır olsun annemde oldu birşey olmadı 1. Dozlarımız tamam 2. Hakkında şüpheliyim