Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Aşı Olacak Mısınız? Aşı Oldunuz Mu? Hangi Aşıyı Olacaksınız?

• Biontech aşısı olacağım.

Oy: 19 24.7%
  • Sinovac aşısı olacağım.

Oy: 4 5.2%
  • Diğer aşıları bekliyorum.

Oy: 1 1.3%
  • Yerli aşı olacağım.

Oy: 3 3.9%
  • Aşı oldum.

Oy: 30 39.0%
  • Aşı olmayacağım.

Oy: 12 15.6%
  • Kararsızım.

Oy: 8 10.4%

• Kullanılan toplam oy
    77

ßyMesMes

'Sıradışı Emekli Admin
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Paylaşım
Konular
5,440
Online süresi
1ay 20g
Reaksiyon Skoru
6,396
Altın Konu
425
Başarım Puanı
514
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 24 Gün
MmoLira
-2,502
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ben biontech aşısı olacağım. Sizler aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dün, Biontech oldum. Biontech olmamın sebebi, ilk dozunda bile Sinovac`dan daha fazla koruyuculuk sağlıyor. 2. olarak yurtdışına çıkışlarda Sinovac çoğu ülkede kabul görmüyor, Biontech ise kabul...
Geçen hafta biontech aşısı yaptırdım. Tek dozda bile sinovactan daha iyi ve yurtdışı çıkışlarında biontech zorunluluğu var. Birde malum alman teknolojisi bu durumları göz önünde bulundurarak...
Ben oldum dün gece :)
Biontech aşısı oldum fakat coronodan vs değil otobüse dolmuşa cafeye almamaya başlayacaklar yakında.​
Walla kişisel görüşüm Aslında aşı olmak istemiyorum sonuçta olaya mantıken baktığın zaman.

1. virüs sürekli evrim geçiren mutasyona uğrayan bir virüs, Sen zaten aşıyı 1-1,5 senede bul ozamana takar sen aşıyı çıkartana kadar mutasyon geçiriyor çıkarılan aşı %50 belkide çok çok daha az etki edecek.

2. Aşı olsan bile aşı olduğu halde hastalık kapan insanlar var, ve bu ne kadar doğru artık bilemeyiz medyanında yansıtması olabilir kişiden kişiye değişiyorda olabilir yan etkileri görüldüğü söyleniyor.

3. Devlet kurum ve dairelerine aşısız girilmeyeceğiz hakkında söylentiler var, ozaman mecbur olacağız gibi duruyor :D kimin ne dediği kimin ne yaptığı belli değil kısacası. :)

Walla kişisel görüşüm Aslında aşı olmak istemiyorum sonuçta olaya mantıken baktığın zaman.

1. virüs sürekli evrim geçiren mutasyona uğrayan bir virüs, Sen zaten aşıyı 1-1,5 senede bul ozamana takar sen aşıyı çıkartana kadar mutasyon geçiriyor çıkarılan aşı %50 belkide çok çok daha az etki edecek.

2. Aşı olsan bile aşı olduğu halde hastalık kapan insanlar var, ve bu ne kadar doğru artık bilemeyiz medyanında yansıtması olabilir kişiden kişiye değişiyorda olabilir yan etkileri görüldüğü söyleniyor.

3. Devlet kurum ve dairelerine aşısız girilmeyeceğiz hakkında söylentiler var, ozaman mecbur olacağız gibi duruyor :D kimin ne dediği kimin ne yaptığı belli değil kısacası. :)

İlk izlenimler mutasyonlara başarılı olduğu yönünde aşıların, umarım öyle kalmaya devam eder.

Aşıdan sonra hastalığı zaten kapıyorsun, aşı koruyucu oluyor yani etki etmiyor sana ağır atlatıp hastanelik olmuyorsun.

Toplumsal bağışıklığın oluşması için ben de herkesin aşı olması görüşündeyim açıkçası.

İlk izlenimler mutasyonlara başarılı olduğu yönünde aşıların, umarım öyle kalmaya devam eder.

Aşıdan sonra hastalığı zaten kapıyorsun, aşı koruyucu oluyor yani etki etmiyor sana ağır atlatıp hastanelik olmuyorsun.

Toplumsal bağışıklığın oluşması için ben de herkesin aşı olması görüşündeyim açıkçası.
Aynen biryandan katılıyorum, herkes elinden geleni yapıp dikkat ederse en azından büyük bir ilerleme kaydede bileceğimizi düşünmekteyim, Aşı olayında ise Yetkililer "yanii eh işte" tarzında konuşuyorlar tam anlamıyla somut bir şekilde bilgi yada delil niteliğinde insanlara birşey sunabilseler Aşı olmak için büyük teşvik olacağını düşünmekteyim ha aşı herkese %100 yarayacak diye bir kaide yok insandan insana bünyeden bünyeye farklı tepkimeler doğura bilir bana yarayan aşı bir başkasına yaramaz başkasına yarayan bana yaramaz. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri