- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Aşı Olacak Mısınız? Aşı Oldunuz Mu? Hangi Aşıyı Olacaksınız?
Ben biontech aşısı olacağım. Sizler aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben biontech aşısı olacağım. Sizler aşı hakkında ne düşünüyorsunuz?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Geçen hafta biontech aşısı yaptırdım. Tek dozda bile sinovactan daha iyi ve yurtdışı çıkışlarında biontech zorunluluğu var. Birde malum alman teknolojisi bu durumları göz önünde bulundurarak...
Her gün covid-19'un yeni bir uzun vadeli zararı ortaya çıkmaya başladı. Aşı olmaktan başka çare görmüyorum. Bu virüsten korkmayanları da hiç...
Kanka yakında aşı olmayanlara terörist gözüyle bakılacak buna emin ol ve bugün ortaya çıkan yeni bir durum ise covid beyinde ki gri maddelere...
- Konular
- 5,782
- Online süresi
- 7ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- TM Yaşı
- 7 Yıl 28 Gün
- MmoLira
- 11,930
- DevLira
- 297
Walla kişisel görüşüm Aslında aşı olmak istemiyorum sonuçta olaya mantıken baktığın zaman.
1. virüs sürekli evrim geçiren mutasyona uğrayan bir virüs, Sen zaten aşıyı 1-1,5 senede bul ozamana takar sen aşıyı çıkartana kadar mutasyon geçiriyor çıkarılan aşı %50 belkide çok çok daha az etki edecek.
2. Aşı olsan bile aşı olduğu halde hastalık kapan insanlar var, ve bu ne kadar doğru artık bilemeyiz medyanında yansıtması olabilir kişiden kişiye değişiyorda olabilir yan etkileri görüldüğü söyleniyor.
3. Devlet kurum ve dairelerine aşısız girilmeyeceğiz hakkında söylentiler var, ozaman mecbur olacağız gibi duruyor
kimin ne dediği kimin ne yaptığı belli değil kısacası. 
1. virüs sürekli evrim geçiren mutasyona uğrayan bir virüs, Sen zaten aşıyı 1-1,5 senede bul ozamana takar sen aşıyı çıkartana kadar mutasyon geçiriyor çıkarılan aşı %50 belkide çok çok daha az etki edecek.
2. Aşı olsan bile aşı olduğu halde hastalık kapan insanlar var, ve bu ne kadar doğru artık bilemeyiz medyanında yansıtması olabilir kişiden kişiye değişiyorda olabilir yan etkileri görüldüğü söyleniyor.
3. Devlet kurum ve dairelerine aşısız girilmeyeceğiz hakkında söylentiler var, ozaman mecbur olacağız gibi duruyor
- Konular
- 5,440
- Online süresi
- 1ay 20g
- Reaksiyon Skoru
- 6,396
- Altın Konu
- 425
- Başarım Puanı
- 514
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- MmoLira
- -2,502
- DevLira
- 0
Walla kişisel görüşüm Aslında aşı olmak istemiyorum sonuçta olaya mantıken baktığın zaman.
3. Devlet kurum ve dairelerine aşısız girilmeyeceğiz hakkında söylentiler var, ozaman mecbur olacağız gibi duruyorkimin ne dediği kimin ne yaptığı belli değil kısacası.
![]()
İlk izlenimler mutasyonlara başarılı olduğu yönünde aşıların, umarım öyle kalmaya devam eder.
Aşıdan sonra hastalığı zaten kapıyorsun, aşı koruyucu oluyor yani etki etmiyor sana ağır atlatıp hastanelik olmuyorsun.
Toplumsal bağışıklığın oluşması için ben de herkesin aşı olması görüşündeyim açıkçası.
- Konular
- 5,782
- Online süresi
- 7ay 3g
- Reaksiyon Skoru
- 6,802
- Altın Konu
- 669
- Başarım Puanı
- 499
- TM Yaşı
- 7 Yıl 28 Gün
- MmoLira
- 11,930
- DevLira
- 297
Aynen biryandan katılıyorum, herkes elinden geleni yapıp dikkat ederse en azından büyük bir ilerleme kaydede bileceğimizi düşünmekteyim, Aşı olayında ise Yetkililer "yanii eh işte" tarzında konuşuyorlar tam anlamıyla somut bir şekilde bilgi yada delil niteliğinde insanlara birşey sunabilseler Aşı olmak için büyük teşvik olacağını düşünmekteyim ha aşı herkese %100 yarayacak diye bir kaide yok insandan insana bünyeden bünyeye farklı tepkimeler doğura bilir bana yarayan aşı bir başkasına yaramaz başkasına yarayan bana yaramaz.İlk izlenimler mutasyonlara başarılı olduğu yönünde aşıların, umarım öyle kalmaya devam eder.
Aşıdan sonra hastalığı zaten kapıyorsun, aşı koruyucu oluyor yani etki etmiyor sana ağır atlatıp hastanelik olmuyorsun.
Toplumsal bağışıklığın oluşması için ben de herkesin aşı olması görüşündeyim açıkçası.