Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
teşekkürler
Sistemi ekledim hatasız eklediğimi hatta üstünden 2 kere tekrar geçtiğimi dosyaları kontrol ettim. Fakat /i 50300 ile envantere bk getirdiğimde veya taş getirdiğimde sadece ilk 5 sıraya geliyor daha gelmiyor. Fakat SQL'a kayıt ediyor. Ayrıca nesneleri tüm slotlarda gezdirebiliyorum. Ticaret ile yada Yerden aldığımda da aynı şekilde ilk 5 sıradan daha fazlasına gitmiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Teşekkür ediyorum.
Saniiiboy
Son düzenleme:
Sistem sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.
Kullandığım alt yapı mainline_r game source kodlarını biraz düzeltmeniz gerek yoksa build olmaz.
Ekstradan highlight ve slot marking sistemleride gayet güzel bir şekilde çalışıyor.
Kullandığım alt yapı mainline_r game source kodlarını biraz düzeltmeniz gerek yoksa build olmaz.
Ekstradan highlight ve slot marking sistemleride gayet güzel bir şekilde çalışıyor.
Pos değerleri uyuşmama sorunu vardır. uyuşmazsa böyle sorun oluyor.Sistemi ekledim hatasız eklediğimi hatta üstünden 2 kere tekrar geçtiğimi dosyaları kontrol ettim. Fakat /i 50300 ile envantere bk getirdiğimde veya taş getirdiğimde sadece ilk 5 sıraya geliyor daha gelmiyor. Fakat SQL'a kayıt ediyor. Ayrıca nesneleri tüm slotlarda gezdirebiliyorum. Ticaret ile yada Yerden aldığımda da aynı şekilde ilk 5 sıradan daha fazlasına gitmiyor. Bunun sebebi ne olabilir. Teşekkür ediyorum.
![]()
Saniiiboy
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)