melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Emek Files 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Değerler öyle demiyor
Localde değerler sapıtabiliyor kendi bilgisayarımdan örnek vereyim oyuncu bilgisayarım olmasına rağmen kendi filesim +2 değerleri gösterirken başka bilgisayarlardan veya bilişim makinelerinde -1 1 bile olmuyor ( corelerine bölünmeden )

Localde değerler sapitaniliyor kendi bilgisayarımdan örnek vereyim oyuncu bilgisayarım olmasına rağmen kendi filesim +2 degerleri gösterirken başka bilgisayarlardan veya bilişim makinelerinde -1 1 bile olmuyor ( corelerine bölünmeden )
Filesin 1 kanal için gereksinim olan değerleri verdiğin zaman doğruluk payı ortaya çıkıyor misal vds üzerindeki test ile local üzerindeki test ile aynı değerleri göstermektedir bunun testini bizzat muratın filesinde yaptım ek olarak fazla sistem olmamasına sahip kişilerin değerleri oldukça yüksek buna örnek ışınlandığı zaman cpu değerleri %60 çıkan kişilerde gördüm ben sadece görüşümü söyledim tercih meselesi kullanıp kullanmamak

Filesin 1 kanal için gereksinim olan değerleri verdiğin zaman doğruluk payı ortaya çıkıyor misal vds üzerindeki test ile local üzerindeki test ile aynı değerleri göstermektedir bunun testini bizzat muratın filesinde yaptım ek olarak fazla sistem olmamasına sahip kişilerin değerleri oldukça yüksek buna örnek ışınlandığı zaman cpu değerleri %60 çıkan kişilerde gördüm ben sadece görüşümü söyledim tercih meselesi kullanıp kullanmamak
Yok benim demek istediğim ben bu filesi test etmedim kendi filesimden örnek verdim bazen bilgisayardan kaynaklı da yüksek gösterebiliyor diye örnek olarak ben 8GB ram verdim makineye fakat +2 top değerleri mevcut 2 gb ve 4gb olan başka bilgisayarda ve bilişim makinesinde denediğimde değerler 0.20- 0.80 arasında oynadığını gördüm bunu belirtmek istedim

Kimseye birşey kanıtlama ihtiyacı duyduğumdan değil, sadece işlerime b.k atılmasını sevmiyorum.

Paylaşım için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri