- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 872
- DevLira
- 117
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Localde değerler sapıtabiliyor kendi bilgisayarımdan örnek vereyim oyuncu bilgisayarım olmasına rağmen kendi filesim +2 değerleri gösterirken başka bilgisayarlardan veya bilişim makinelerinde -1 1 bile olmuyor ( corelerine bölünmeden )Değerler öyle demiyor
- Konular
- 167
- Çözüm
- 59
- Online süresi
- 8mo 5d
- Reaksiyon Skoru
- 1,078
- Altın Konu
- 11
- TM Yaşı
- 7 Yıl
- Başarım Puanı
- 230
- MmoLira
- 217
- DevLira
- 12
Filesin 1 kanal için gereksinim olan değerleri verdiğin zaman doğruluk payı ortaya çıkıyor misal vds üzerindeki test ile local üzerindeki test ile aynı değerleri göstermektedir bunun testini bizzat muratın filesinde yaptım ek olarak fazla sistem olmamasına sahip kişilerin değerleri oldukça yüksek buna örnek ışınlandığı zaman cpu değerleri %60 çıkan kişilerde gördüm ben sadece görüşümü söyledim tercih meselesi kullanıp kullanmamakLocalde değerler sapitaniliyor kendi bilgisayarımdan örnek vereyim oyuncu bilgisayarım olmasına rağmen kendi filesim +2 degerleri gösterirken başka bilgisayarlardan veya bilişim makinelerinde -1 1 bile olmuyor ( corelerine bölünmeden )
- Konular
- 183
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 11mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 770
- Altın Konu
- 10
- Başarım Puanı
- 229
- MmoLira
- 872
- DevLira
- 117
Yok benim demek istediğim ben bu filesi test etmedim kendi filesimden örnek verdim bazen bilgisayardan kaynaklı da yüksek gösterebiliyor diye örnek olarak ben 8GB ram verdim makineye fakat +2 top değerleri mevcut 2 gb ve 4gb olan başka bilgisayarda ve bilişim makinesinde denediğimde değerler 0.20- 0.80 arasında oynadığını gördüm bunu belirtmek istedimFilesin 1 kanal için gereksinim olan değerleri verdiğin zaman doğruluk payı ortaya çıkıyor misal vds üzerindeki test ile local üzerindeki test ile aynı değerleri göstermektedir bunun testini bizzat muratın filesinde yaptım ek olarak fazla sistem olmamasına sahip kişilerin değerleri oldukça yüksek buna örnek ışınlandığı zaman cpu değerleri %60 çıkan kişilerde gördüm ben sadece görüşümü söyledim tercih meselesi kullanıp kullanmamak
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)