Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

AZERON OYUN TUŞ TAKIMI İNCELEMESİ

GHOST

.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
TM Üye
Üye
Konular
117
Çözüm
2
Online süresi
1mo 16d
Reaksiyon Skoru
234
Altın Konu
1
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
174
MmoLira
2,473
DevLira
42
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Azeron Tuş Takımı ile ilgili en çarpıcı şey estetiktir. İlk bakışta 1800'lerin sonlarında mahkumları sorgulamak için kullandıkları bir şeye benziyor, ancak gökkuşağında geliyor!

1622649235911.png

Dürüst olmak gerekirse, bir hile olarak sallayacağınız türden bir yenilik mekanizmasına benziyor. Kutsal WASD'nin yerini almaya değer bir şey olduğunu söylersem bazı insanları kızdırabilirken, Azeron Tuş Takımı aslında oyun deneyimimin ayrılmaz bir parçası haline geldi - sıkıcı eski tuşlara geri dönmek istemiyorum.

TAM BOYUTLU AZERON TUŞ TAKIMI ÖZELLİKLERİ
19 kule düğmesi
7 başparmak düğmesi
Tam boyutlu analog parmak izi
Ayarlanabilir metal kasa
Kaymaz silikon pedler
Örgülü kablolar
2m örgülü USB Mini-B kablosu
Programlanabilir Teensy++ 2.0 beyin
Sıfırlama düğmesi

Elinize bu kadar ergonomik bir rahatlık verildiğinde , on saatlik bir Valheim seansı yirmi dakika gibi geliyor (ara vermeden o kadar uzun süre ekran önünde vakit geçirmeye göz yummuyorum ama yine de yapacağını biliyorum). Bununla birlikte, cephaneliğinizde karpal tünelden muzdarip olma olasılığı oldukça küçük.

Aralarından seçim yapabileceğiniz iki model bile var: biri 26 tuşlu, diğeri daha az tuşlu. Daha büyük sürüm, orta parmağınızın 5 düğmeye ve işaret parmağınıza erişmesini sağlar: 6. Kompakt sürüm, bu saçma kuleleri düğmeli kütüklerle değiştirir. İkincisini tercih ederim, çünkü özellikle uzun tırnaklar kullanıyorsanız, yüksek düğmelerin açısı biraz garip olabilir, ancak neredeyse o kadar da korkak görünmüyor.

Her iki model de, elinizin daha düz durması durumunda ek veya alternatif bir bilek desteği seçeneği ile birlikte gelir. Tek şey, diğer bilek pedini ek bir ürün olarak alıyorsanız, bunları değiştirmenin biraz elektrik mühendisliği gerektirdiğini bilin. Hepsi oldukça basit şeyler, ancak parmak izi gibi çalışırken değiştirilebilir değil.

Etkileyici bir şekilde 3D basılmış, elle monte edilmiş bileşenlerin temeli olarak sağlam bir metal kasaya sahip Azeron Tuş Takımı, yine de kesinlikle kompakt ve taşınabilir olmasına rağmen, 3D baskılı bir aksesuar için beklenenden daha ağırdır. Biraz zor olsa da fiziksel olarak kurmak da kolaydır. Tuş takımı, alt taraftaki vidalarla elinizin boyutuna ve genişliğine kolayca sığdırmak için uygun bir şık tornavida/alyen anahtar kombinasyonu ile birlikte gelir.

Azeron Tuş Takımı klavyeye layık bir rakip olmasına rağmen, bazı durumlarda bir kontrolör hala daha iyi bir seçim olabilir. Bir analog çubuk içermesine ve çok sayıda düğmenin bulunduğu radyal menülere olan ihtiyacı ortadan kaldırmasına rağmen, basınç duyarlılığı tetikleyicilerinin yanı sıra dokunsal geri bildirimden yoksundur. Bu, yarış oyunları oynamak için klavyeyi neredeyse imkansız hale getirir. Günün sonunda, MMO veya RPG türü durumlarda kullanma olasılığınız daha yüksek. Temel olarak, hızlı eylemlere veya kısayollara kolay erişim gerektiren herhangi bir şey.

Bu da beni diğer kullanımına getiriyor. 3D modelleme yazılımı gibi yaratıcı uygulamalar için harika olabileceğini duydum. Kendim denemediğim için sadece başkalarının sözüne güvenebilirim, ancak potansiyeli görebiliyorum.

1622649260538.png

Özelleştirme seçenekleri söz konusu olduğunda, kurulumunuzun rengiyle eşleştirmek istiyorsanız hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Arada sırada ortaya çıkan harika temalı özel sürüm çalışmalar olmakla kalmaz , Azeron Keypad 3D yaratıcısında kendi tasarımınızı bile oluşturabilirsiniz . Ayrıca, 2-8 harfli olduğu sürece, yan taraflar için kişiselleştirilmiş yazı talep etmenize olanak tanır. Ve nedense Q, Y, J, P ve G sadece büyük harf olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri