C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışıyor Metin2 FishBot & Balık Botu [Python]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

öncelikle emegine sağlik pcye format çektiğim için tekrar yapmaya çaliştim ve malesef video telif hakkı yediği icin yapamadim videoyu tekrar yükleme imkanı varmı illa youtube olması şart deil bu videoya cok ihtiyacım var

klasördeki yürütülebilir dosyayı distprojenin kök dizinine taşıyın sadice bunda takıldım bunu nasil yapabilirim_?

klasördeki yürütülebilir dosyayı distprojenin kök dizinine taşıyın sadice bunda takıldım bunu nasil yapabilirim_?
Dosyayı root içerisine aktarmanız gerek

Aklımdaki projenin tam anlamıyla aynısını yapmışsın. Eline sağlık. Artık başka projelere bakayım benden evvel davranmışsın :) Çok güzel olmuş. Kaynak dosyalarını paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim çok büyük incelik. Teşekkürler...

Aklımdaki projenin tam anlamıyla aynısını yapmışsın. Eline sağlık. Artık başka projelere bakayım benden evvel davranmışsın :) Çok güzel olmuş. Kaynak dosyalarını paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim çok büyük incelik. Teşekkürler...
Ben teşekkür ederim yorumunuz için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri