HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eline sağlık fakat bunu pyinstaller ile çıktı alarak paylaşsan kullanıcı python kurmakla falan uğraşmaz
Bence böyle paylaşılması daha faydalı olmuş , Python projesi nasıl kurulur , pip nasıl kullanılır , Python yolu sysytem path e nasıl eklenir , vurtualenv projeye nasıl dahil edilir , Python projesi nasıl exe e dönüştürülür gibi bir sürü dersi tek bir videoda anlatmis, bunlari yapınca direk pythonun yüzde 40 ini filan öğreniyorsun zateneline sağlık fakat bunu pyinstaller ile çıktı alarak paylaşsan kullanıcı python kurmakla falan uğraşmaz
bende çok şey öğrendim videodanYorumunuz için teşekkürlerBence böyle paylaşılması daha faydalı olmuş , Python projesi nasıl kurulur , pip nasıl kullanılır , Python yolu sysytem path e nasıl eklenir , vurtualenv projeye nasıl dahil edilir , Python projesi nasıl exe e dönüştürülür gibi bir sürü dersi tek bir videoda anlatmis, bunlari yapınca direk pythonun yüzde 40 ini filan öğreniyorsun zatenbende çok şey öğrendim videodan

Sorun devam ediyormu?herşeyi yaptım ama açılmıyor ya v karışık biraz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)