- Konular
- 117
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 1mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 234
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 2,473
- DevLira
- 42
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Mezar yerleri
In Just 4 Nedeni , çekim ve patlamalara neden üzerinde çoğu zaman geçirecekler. Ancak oyunda mezarlar da bulunuyor. Just Cause 4 bu konumlardan birkaçına sahiptir. Orada, çok karmaşık olmayan bulmacaları çözmeniz gerekecek. Aşağıda listelenen sayfalar, belirli bir mezarı nerede bulacağınız ve içinde ne yapmanız gerektiği hakkında bilgiler içerir.- Tumba Del Sabio
- Tumba Del Guerrero
- Tumba De La Esposa
- Tumba De Los Tres Ninos
- Tumba De La Princesa
İzlenecek yol
Just Cause 4 görevlerle dolu. Bu bölümde, bazı ana görevleri nasıl tamamlayacağınızı öğrenebilirsiniz. Bölge saldırılarının yanı sıra Sargento, Garland ve Javi'nin görevlerini de unutmadık. Çok sayıda ipucu listeledik. Daha zorlu kısımlar da resimlerle açıklanmıştır.- Ana görevler
- Bölge ihtarları
- Sargento'nun misyonları
- Garland'ın görevleri
- Javi'nin görevleri
- İşlemci : Intel Core i5-2400 3.1 GHz / AMD FX-6300 3.5 GHz
- GPU : NVIDIA GeForce GTX 760 2 GB / AMD R9 270 2 GB
- RAM : 8 GB
- HDD alanı : 59 GB
- İşletim Sistemi : 64-bitowy Windows 7/8/10
- CPU : Â Intel Core i7-4770 3.4 GHz / AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz
- GPU : NVIDIA GeForce GTX 1070 6 GB / AMD Vega 56 6 GB
- RAM : 16 GB
- HDD alanı : 59 GB
- İşletim Sistemi : Windows 7/8/10 64-bit
Neon Yarışçı Paketi nasıl edinilir?
Neon Racer Pack, Just Cause 4 Day One Edition'a eklenen bir DLC'dir . DLC; Neon Racer Supercar, Neon Racer Wingsuit ve Neon Racer Parachute'u tanıtıyor. Şu anda, DLC yaklaşık 3 $ karşılığında ayrı olarak satın alınabilir .Just Cause 4 Digital Deluxe Edition neleri içerir?
Digital Deluxe Edition, gizli bir jet ve (roket fırlatan) silahlı bir kanat tulumu olan Black Hand ekipmanı sunar. Digital Deluxe Edition tarafından sunulan içerik ayrıca yaklaşık 16 $ karşılığında ayrıca satın alınabilir.Just Cause 4 Gold Edition ne içeriyor?
Gold Edition, Just Cause 4'ün tüm sürümleri arasında en fazla içeriği sunar . Digital Deluxe Edition'ın tüm ek içeriğine sahiptir, ancak aynı zamanda Golden Gear Shotgun, Golden Gear Wingsuit ve Golden Gear Parachute içerir. Bunun yanı sıra, Gold Edition'ı satın alanlar, gelecekteki DLC'lere erişim sağlayan Season Pass'i alacaklar. Golden Gear Pack yaklaşık 7 $ 'a ayrı olarak satın alınabilir ve Season Pass yaklaşık 40 $' a satın alınabilir.Yama 1.02 değişiklik günlüğü
1.02 yaması tüm platformlarda mevcuttur - PC, PlayStation 4, Xbox One. Geliştiriciler, oyunun performansını iyileştirmeye ve grafiklerle ilgili bazı hataları ortadan kaldırmaya odaklandılar. Bunun yanı sıra, konsollar artık daha iyi çözünürlük ölçeklendirmesine sahipken, PC oynatıcılar daha yüksek fare hassasiyeti elde etti.- Katılım
- 29 Eyl 2009
- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,276
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,388
- DevLira
- 74
Konunuzda en az 1 adet resim bulunması gerekmektedir.
Açtığınız konu rehber, anlatım, tanıtım, inceleme, sorun çözümü gibi kaliteli içerik sağlamalıdır.
Açtığınız konunun büyük çoğunluğu listeleme ve haberden oluşuyor.
Açtığınız konu rehber, anlatım, tanıtım, inceleme, sorun çözümü gibi kaliteli içerik sağlamalıdır.
Açtığınız konunun büyük çoğunluğu listeleme ve haberden oluşuyor.