Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Just Cause 4 İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,207
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

16dd9ae6eaca0ad15.jpg

Just Cause 4, Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan, 4 Aralık 2018'de piyasaya sürülen, topyekun ateşli bir aksiyon macera oyunudur. Haziran ayında E3'te oyuna ilk baktığımızdan beri, heyecanla bekliyordum. Serideki önceki üç oyunun ürettiği standart, patlayıcı oynanışa ek olarak, reklamı yapılan kasırga ve fırtınaların açık dünya ortamında ne kadar yıkıcı olacağını görmek.

Orijinal Just Cause'u 2006 yılında Xbox 360'ta oynamıştım ve aksiyon hızlıydı, büyük silahlarla ve hatta daha büyük patlamalarla doluydu. Seriye eklenen her oyunla birlikte hikaye derinleşti ve patlamalar daha da büyüdü; ÇOK daha büyük! Bu bakımdan, bu oyun sizi doğrudan Rico Rodriguez'in yerine koyduğu için hayal kırıklığına uğratmıyor, ancak bu kez Güney Amerika'nın Solis kentinde, Just Cause 3'teki Medici'nin 2,5 katı büyüklüğünde bir haritadayız.

Ara sahne grafikleri hemen beklediğimden biraz daha koyu ve daha az kaliteli görünüyordu ve karakterin saçları biraz ışıltılıydı (bu sadece benim video ayarlarım olabilir mi?). Ancak gerçek oyuna girdiğimde canlı görünüyordu ve 55-60 fps'de (v-sync açık) akıcı bir şekilde çalışıyordu. Kontrolleri aldıktan sonra doğrudan kancayı, kanat kıyafetini ve paraşütü kullanmaya başladık; önceki oyunlarda biz bunları kullanmayı öğrendikçe bu mekanikler yavaş yavaş bize veriliyordu. Bu 4. oyun olduğundan burada bir sorun yok ve aksiyona geçtik! Silahların sesleri JC3'ten çok daha kaliteliydi ve Shift tuşunu basılı tutarak biraz yakınlaştırabiliyorduk, bu da birçok kafadan vuruşa neden oluyordu.

34023c1d2ab9851e6.jpg

Asker üstüne asker indirirken, çok sayıda silah ve daha da önemlisi kolayca tanımlanabilen cephane damlaları görmekten memnun oldum. Just Cause 2'de düşman askerleri tarafından ezilmek ve çok fazla silah ya da cephanenin düşürülmemesi hayal kırıklığı yarattı, bu yüzden sık sık öldürülüyordum ve göreve yeniden başlamak zorunda kalıyordum. Oysa bu oyunda koşarken cephane toplamaya devam edebiliyordum ve duruma göre silahı yeniden stoklamak veya değiştirmek için ara sıra bir silah deposu buluyordum. Düşman, Rico'ya karşı yeni bir teknoloji olan Illapa Projesi'ni kullandı ve kendinizi hiçliğin ortasında bir ormana çarptınız. Kancanız, kanat elbiseniz ve paraşütünüz hasar gördüğünden medeniyete geri dönüyorsunuz. Görüşleri incelemek için biraz zaman ayırdım ve geliştiriciler ormanların ve köylerin görünüşünü ve hissini yakalamak konusunda iyi iş çıkardılar ve daha sonra daha fazla alanı keşfettikçe bu daha da belirgin hale geldi.

Bir sonraki görev bana, direniş askerlerinin o bölgeyi Kara El askeri örgütünden geri alma yeteneğinin kilidini açacak bir bölge görevini tamamlama süreçlerini öğretti. Ayrıca nesneleri kıskaç kancasıyla nasıl birbirine bağlayacağımızı da öğretiyoruz, ancak bu sefer nesneleri bir araya getirmek için Shift tuşuna basmamıza gerek yok, ilk hedefi vurduğunuzda ve ardından hedefte sağ fare düğmesini bıraktığınızda, çizgi otomatik olarak bağlanacaktır. Bu, yakıt bidonları olan kapıları havaya uçurmak, mandalları açmak, büyük kapıları açmak ve eski kolları aşağı çekmek için kullanılır. Ayrıca kıskaç kancasının modifikasyonları ve çeşitleriyle de tanışıyoruz. Patlayıcı bağlamadan, nesneleri balonlarla kaldırmaktan, nesnelerin üzerine güçlendirici yerleştirmeye kadar, kancanın artık karşılaştığınız duruma bağlı olarak yapabileceği çok çeşitli şeyler var. Bu kanca modlarının test edilmesi sırasında oyundaki bazı ineklerin zarar gördüğünü itiraf etmeliyim. Tanıtıldıkları görevlerde hava kaldırıcıyı ve güçlendiriciyi kullandıktan sonra, bazen balonları biraz gülmek için kullanıyorum, aksi takdirde çok yönlü olan toplayıcıya takılıp kalıyorum.

Bu ilk görevlerde, yakıt tankları, jeneratörler ve uydular gibi görevler etrafında serinin çok sayıda kırmızı/beyaz yıkılabilir öğesini gördüm, ancak bunların ana görev hedeflerine kıyasla nesnel değeri daha azdı. İlk birkaç hikaye görevini tamamladıktan sonra, haritada özgürleştirmek için bir köy seçtiğimde, birkaç küçük yakıt tankı dışında, bu kırmızı/beyaz eşyalardan neredeyse hiç yoktu. Önceki JC oyunlarından, bir şeyleri havaya uçurdukça kaos yaratan bir kaos ölçerin varlığı var, ancak artık bir köyü özgürleştirmenin yöntemi, kanat kıyafeti koşusu, bir çemberin içinden belirli bir hızda hücum etme veya belirli bir araçla hava gözetleme balonlarını yok etmek.

55332a68599d90b93.jpg

Artık Just Cause 2 ve 3'teki gibi bir köyü özgürleştirmek için her şeyi havaya uçurmaya gerek yok. Bu beni başlangıçta şaşırttı ve bir bakıma, hızla tekrarlanan bu köyleri özgürleştirmenin heyecanını da ortadan kaldırdı. Artık dışarı doğru dallanmadan önce her bölgeyi %100 tamamlamaya çalışmak için daha az teşvikim var çünkü bunlar bir köyü düşmanın varlığından düzgün bir şekilde kurtarmak yerine sadece gösteriler. A noktasından B noktasına arabayla gidiyorsam ve tamamlanması kolay bazı hedefler görürsem (genellikle hız halkaları), bunları yapacağım, ancak haritadaki köyün ilgi çekici noktalarının çoğunu göz ardı etmeyi seçtim ve daha çok onlara odaklanmayı seçtim. Ordu kuvvetlerimin ön saflarda ilerleyebilmesi için bölge görevlerini tamamlamak. Bu arada, kanca artık bu oyunda en sevdiğim ulaşım aracı! Arabalardan daha hızlı ve manzaraya göz atın! Klibin tamamını tamamlarsanız oyunda birden fazla ulaşım şekli göreceksiniz.

Ana hikayenin dışında Sargento, Garland ve Javi için görevler yapabilirsiniz. Sargento'nun görevleri direniş ordusunu güçlendirmekle ilgilidir, Garland'ın görevleri eğlenceli ve çılgın film gösterileridir (Forza Horizon 4'teki film gösterileri gibi) ve Javi size gizli mezarları ve bunların içinde bulunan mesajları keşfetme görevi verir (bana Indiana Jones/Tomb'u hatırlatıyor) Baskıncı). Bu görevleri tamamlamak, müttefiklerinizin bekleme süresinde olmaması koşuluyla, tek bir tıklamayla çağrılabilen hava yardımları yoluyla silahlara ve araçlara erişmenizi sağlar. Bu müttefik sistemi aynı zamanda ziyaret ettiğiniz yerlere hızlı seyahat etmenizi de sağlar.

10 saatlik oyundan sonra, uzaktan bir kasırga ve elektrik fırtınası görmem dışında, oyun fragmanlarında bu kadar yoğun bir şekilde reklamı yapılan bu tür fırtınaları henüz deneyimlememiştim. Bu kısmen, neredeyse oyunu oynamayı bırakmama neden olan kaza üstüne kaza için pazarlık yapmak için 2 saat harcamış olmamdan kaynaklanıyordu. Haritanın güneydoğu köşesinde bu kanlı görevi yapmaya çalışıyordum ve her 10-20 dakikada bir çöküyordu. Sadece masaüstüne çöküyor veya hiçbir hata mesajı olmadan donuyor. Genel olarak görevlerin herhangi bir noktasında oyun çökerse, ilerlemeniz o görevin başlangıcına kadar sıfırlanır. Benim için bu, bir araç bulmayı ve göreve başlamak için haritanın sağ alt köşesine kadar uzun bir mesafe kat etmeyi ve her çarpışmadan sonra aynı olay dizisinden geçmeyi içeriyordu. Hala tamamlamadım ve haritanın kuzeyine gittiğimden beri 1,5 saatten fazla bir süredir kaza yapmadım.

6a7bbeecf3c5b8155.jpg

Ana görevlerin beni bir kasırgaya götürmesini beklemek yerine, fırtınayı kovalamayı düşündüm! Uzakta bir tanesini gördüm ve beni arabayla yaklaştıracağını düşünerek Garland'ın yarış görevlerinden birine katıldım. Hayır, kilometrelerce yanlış yola gittim! Böylece, yarışı bitirdikten sonra kasırganın olduğunu düşündüğüm yere yakın bir noktaya hızlı bir şekilde seyahat ettim (sıcak düşüş!), sonra da oraya doğru yola çıktım. Uzaktan izlemek harika bir şey ama yakından ve kişisel olarak yaklaşmak istedim. Animasyon şekli harika ve etrafında dönen ağaçları, enkazları, arabaları ve inekleri görebiliyorsunuz. Yaklaştıkça yağmur damlaları düşmeye başladı, ışık biraz karardı, rüzgarın ıslık sesi duyuluyordu ve yürüyerek yaklaştıkça rüzgarın şiddetinden dolayı çömelmeme sebep oldu. Ama daha da yaklaşmak istedim. Kasırga eylemi için aşağıdaki videoyu 7:10'a ileri sarın.

Ona yaklaştım ve beni yakalayıp gezintiye çıkarmasını umarak paraşütüme çarptım. Dürüst olmak gerekirse, hemen içine çekilip öleceğimi düşünmüştüm, ancak beni içine çekmeden beni etrafında döndürdü. Daha fazla aksiyon istedim ve birkaç arabanın içine çekildiğini gördüm, bu yüzden en yakın arabaya atladım ve daha sonra hemen emildi. Kasırganın etrafında dönmeye başladım ama sonra oyun yine çöktü. Bu, 2 saatten fazla hiç kilitlenme yaşanmadan geçen bir sürenin ardındanydı, KAHRAMAN! Daha sonra elektrik fırtınasında bir görevi tamamladım ve üzerinde ışığın size çarpacağını gösteren bir gösterge vardı, bu yüzden o noktadan hızla uzaklaşmanız gerekiyordu. Bu mekanizmayı bir kez kavradığınızda, atlatmak nispeten kolaydı. Şu ana kadar yaşadığım hava koşulları nedeniyle biraz bunaldım. Daha sonra kasırgalar ve daha büyük fırtınalar içeren bazı görevler yapacağımızı ve böylece gerçekten iyi aksiyonlar göreceğimizi umuyorum.

Genel olarak oyuna 10 üzerinden 7,5 verdim. Just Cause 4, harika görseller ve hikaye görevleriyle serinin hızlı tempolu, patlayıcı aksiyonunu artırıyor. Serinin en iyi oyunu, bazı oyuncular için oyun çökmeleriyle baltalandı, ben de dahil, bu da deneyimimi etkiledi. Bunları kaldırın ve eklenen hava efektleri biraz yetersiz olsa da Just Cause 3'teki çoğu oyun öğesi iyileştirildi.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için Teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri