B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

C4USMultiHack Source 1

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 4 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

vs 2019 d3d8.h hatasının çözümünü bilen var mı her yerde ingilizce falan ben anlamadım

directxsdk 8a versiyonunu indirmen lazim , sorun o da degil ama baska bir fonksiyonla arayuz injectini engellemisler o okodu hook yapabilen varsa yapabilir debug filan lazim kolay is degil arkadaşlar yani 5 dakikalik bisiy degil ya da source kodlarini kullanarak baska bir arayuze entegre etmek lazim. Bu da bizim ismiz degil zor yani adamlarin okadar kutuphanesi var onlari bile sayamiyom ney ne ise yariyor , bu isin ehli yapabilir kodlamadan anlamayan benim gibi arkadaslar vaktini bosa harcamasin

directxsdk 8a versiyonunu indirmen lazim , sorun o da degil ama baska bir fonksiyonla arayuz injectini engellemisler o okodu hook yapabilen varsa yapabilir debug filan lazim kolay is degil arkadaşlar yani 5 dakikalik bisiy degil ya da source kodlarini kullanarak baska bir arayuze entegre etmek lazim. Bu da bizim ismiz degil zor yani adamlarin okadar kutuphanesi var onlari bile sayamiyom ney ne ise yariyor , bu isin ehli yapabilir kodlamadan anlamayan benim gibi arkadaslar vaktini bosa harcamasin
c++ / python bılgınız gereklı yenı bır proje olusturup yenı bır proje ortaya koyabılırsınız

bu open bot nasıl çalışıyor hemen hemen aynı yöntemle yapılmış çokta iyi çalışıo

Visual Studio kullanımını birazcık bilenler hatta bilmeyenlerde araştırarak rahatça build alabilir dostum. Gördüğüm kadarıyla bir kaç syntax ve runtime hataları alınıyor onların da hata kodları aratılarak çözülebilir. Bu şekilde olması biraz daha iyi aslında en azından oyun hile kaynamıyor :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)