emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Metin2 Pvp açma hk.

Merhaba ben yakın zamanda bir server açmayı düşünüyorum (wslik), elimde kendime ait filesim mevcut.
Sunucuyu bir bilişimden mi alayım yoksa kendim vds sunucu ve hosting mi kiralayayım. En doğru yolu nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.

dedıgım gıbı sınırsız trafık olduguna dıkkat edın bırcok sıtede sınırsız trafık yazmasına ragmen sınırlı trafık sunuyor
Tamamdır teşekkür ederim son bir sorum olucak bu vds serveri hangi işletim sistemini alayım linux var ve windows birde bu freebsd kurulumunu onların mi yapmasi gerekiyor yoksa ben aldıktan sonra mi kuracağım

Tamamdır teşekkür ederim son bir sorum olucak bu vds serveri hangi işletim sistemini alayım linux var ve windows birde bu freebsd kurulumunu onların mi yapmasi gerekiyor yoksa ben aldıktan sonra mi kuracağım
linux windows freebsd bunlar ısletım sıstemı ıster vds alıp wındows ısletım sıstemı kur ıster vps al lınux kur ıster vds al free bsd kur

Oyun kuracaksanız lınux ısletım sıstemı alsanız daha ıyı olur guzel rama sahıp bır vps yanı sınırsız trafık en az 12 gb ram +100 gb ssd sart

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri